2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Demek ki uykusu gelmiyor.. Bizimki uyku kafaya iyice vuruncaya kadar direniyor , karanlık falan hiç etkilemiyor:/ son ana kadar uyumamak için elinden geleni yapıyor

Kizlar black friday indirimleri ciddi tirt gidiyor bebek bakimina ozel gerçek bir indirime pek denk gelmedim.Zaten yaniltici kampanya yapmaktan tüketici birliği uyarida bulundu.Ama agiz bakım haftasına özel her sene okan gercek bir indirim var ozellikke Carrefour ve migrosta ugramanizi tavsiye ederim.Ciddi guzel stok yapılıyor.

Migros
24-26 Kasım tarihlerinde ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava
Carrefoursa
22-26 Kasım tarihlerinde ağız bakım ürünleri %50 indirimli

Hım süpermiş. Geçende ıslak mendillerdeki %40 indirimi kaçırmistim :/ sağol bilgi için.

Şu an nasıl peki ? Çok zor gerçekten, gayet normal giden bir bebeğin gün gün gözünün önünde gerilemesi

Hım süpermiş. Geçende ıslak mendillerdeki %40 indirimi kaçırmistim :/ sağol bilgi için.
Canim aklinda bulunsun Carrefour TR'nin her yerine gonderim yapiyor ben sadece firsat denk geldiginde biseyler aliyorum pek sevdiğim bir konsepti yok Migroscuyum:) Carrefour'un sitesine gir yarina ozel 150 tl indirimde gecerli 25 tllik cek veriyor sepetini bugün hazirla yarin ceki de kullanip alacaklarını daha uygun fiyata alabilirsin boylelikle.Tabi bu tutarlarda bir urun ihtiyaci varsa . Ben bebise florursuz macun firca vs stoklayacagim gezmem lazim o nedenle.Suan fircasi var ama diş kasiyor:)

Şu an nasıl peki ? Çok zor gerçekten, gayet normal giden bir bebeğin gün gün gözünün önünde gerilemesi
yesoka90 canim beslenmesi ve kilosu güzel olan bir bebeklik dönemi var demistin ancak son literatürler bu hastaliklarin bozuk bagirsak florasi sebebiyle oluştuğuna isaret ediyor yada tetikledigine mi demeliyim tam hatirlayamadim.Oykusunu bilmiyorum yeğeninin ancak rabbim hayırlı şifalar versin dilerim onunla birlikte tum ayni durumdaki yavrulara.

Amazon'da var ama Molfix markada ciddi güzel fiyatlar var ben prima külot bez kullandigim icin hic denk gelmedjm.Eskiden kullandigim komiliye doncem gündüz komili gece prima takayim diyorum cok artmis birim fiyatlar prima da.
Ben de Prima külot bez kullanıyorum. Çok pahalı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…