Maşallah ona liliyaa
Yaratan mahremiyet duygusunu vermiste gondermis.İnsanoglunun zihni kesinlikle boş bir levha değil.Egitimde felsefi akimlar vardi oradan aklıma geldi.(Empirizm)
Maşallah ona @liliyaa.Yaratan mahremiyet duygusunu vermiste gondermis.İnsanoglunun zihni kesinlikle boş bir levha değil.Egitimde felsefi akimlar vardi oradan aklıma geldi.(Empirizm)
Ulu orta degil kenar kosede işini görüyor kendince gizleniyor.Yasadigi sureci ne sekilde yorumluyorsa içgüdüsel olarak saklanarak ihtiyacini gideriyor.
Ulu orta degil kenar kosede işini görüyor kendince gizleniyor.Yasadigi sureci ne sekilde yorumluyorsa içgüdüsel olarak saklanarak ihtiyacini gideriyor.
Demek ki uykusu gelmiyor.. Bizimki uyku kafaya iyice vuruncaya kadar direniyor , karanlık falan hiç etkilemiyor:/ son ana kadar uyumamak için elinden geleni yapıyor
Sağol canım:) eviniz doğalgazlı, kombiliyse yani ısıyı sabit tutabiliyorsaniz tuluma hiç gerek yok bence. Dediğin gibi üstünü açsa bile sorun olmaz. Bizim evde doğalgaz yok maalesef elektrikli soba ile isiniyoruz:/
Tüm gün onlarlayım yine de doyulmuyor canım çok haklısın inşaallah onlar da bu sevgimizin farkında olarak yetişecekleri için iyi bir iletişimimiz olur.
Benim ufaklık kaşığa ağzını açmadığı için bir tek büyük kızım yiyor o da 1-2 yaş arası yemedi yeni başladı çok şükür tarhana kendi imalatım çok üzülüyorum ufaklıkta yer inşallah