2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bilmem canım belki de biz de suzme yogurt kırmızı biber yesıl biber domates sogan sarımsak maydonoz nane bir kaç bsy daha koyduk ama bunları hatırladım sımdı

Canım ben atlamisim acil şifalar dilerim

Amin canım inşaallah :) hayırla büyürler Allahın izniyle.. Zaten uyuyormuşsun ne güzel :))

Bilmem canım belki de biz de suzme yogurt kırmızı biber yesıl biber domates sogan sarımsak maydonoz nane bir kaç bsy daha koyduk ama bunları hatırladım sımdı
Baklagiller besleyiciligini arttırıyor daha vitaminli oluyor seneye biraz da öyle denersiniz bide tavuk-et suyuyla yaptın mi tadından yenmiyor canım istedi dur kalkıp yapayım bari :))

Black friday indirimleri o kadar aklımı çeliyor ki bir sürü şey alasım var ama izindesin ne gerek var diyorum. Çok fenayım zor tutuyorum kendimi:))Hoş öyle efsanelik indirim görmedim tamamen sürü pisikolojisine girdim. Dikey süpürge ya da buharlı temizleyici bulursam alasım var. Hepsiburadayı bekliyorum.

O bebekler gerçekmiş ya.
Bir arkadaşım itiraf etti. Nazar değmesin diye çok yaramaz diyip duruyormuş evlerinde gördüm köşe yastığı gibi bebek. Piyango onlara vurmuş meğer..

Bizim kız da geçen haftalarda bol hapşırdı burnu gözü aktı ama iki güne atlattı çok şükür hastalığa çevirmeden. Ama bakıcısının kendiyle yaşıt oğluna bulaştırdı yazık kuzum Bi hafta hasta gezdi oğlan..
Burnu akması iyi bence ama.

Sorma ben de ama eşime söz verdim almıcam diye hatta yemin ettim

Arkadaşlar uyku tulumu hakkındaki görüşlerimi yazmak istiyorum. 2.5 tog için 21 derece üzeri uygun değil yazıyordu tulumun üzerinde ben de içine sadece kısa kollu body giydirmiştim oda 22 dereceydi ona rağmen gece sanki biraz soğuk gibi geldi kızım hafif üşüdü sanki. O nedenle bu gece içine uzun kollu body ve ince bir alt giydirmeyi düşünüyorum. Onun dışında çok rahat etti. Uyurken çok döndüğü için üzerine battaniye örttüğümde üzerine dolandığı için uyanıyordu bazen o problemden kurtulmuş olduk. Bir de ayak kısımlarını büyükçe yapmışlar çorapsız yatmış da üzerine battaniye örtmüş gibi oldu rahat ettiğini düşünüyorum. Uyku tulumu alacaklar mothercare düşünebilirler black friday kapsamında indirimde olacakmış sanırım.

Ben de mi alsam ya aklım çelindi. Bizim oda morg gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…