2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben bir hafta dışarı çıkmasam patlarım sıkıntıdan benden öte kızlar patlar ve beni delik deşik ederler, ne güzel yaa ihtiyaç duymamak, özendim :))
Her zaman degıl tabi normalde 1 gun cıkıyoruz 1 gun evdeyiz ama cıkmayınca da cok aramıyorum:)

İnşallah canım :) Ne kadar zor olduğunu bilip yine de bebek istemek nasıl bir manyaklık ya :)

Geçmiş olsun. Zencefil çayi mi yapsan? Yada ihlamur

Bende de manyetik çizim tahtası var ama kaç kere gösterdim çizmiyor

Bugün Kraft marka cabin model bebek arabası aldım. Bütün aradığım özellikler bir arada. Hafif, tek elle açılıp kapanıyor ve kapanınca uçak kabini bagajı boyutunda. Çok sevdim:) yalnız tek yönlü. Kızım bana dönük olmayınca hoşlanmıyorum ama olsun .
Bu arada ben boy meselesini hesaba katmadim. Kızımın boyu uzadıkça sorun olur mu acaba, ayakları yere değer mi.
Bir de kaç yaşına kadar kullanılıyor bu arabalar?

Kızlar ben de boya almak istiyorum ama duvardan da cıksın yani duvarı boyasın ama silince cıksın var mı oyle boyalar. Kıyafetten halıdan vs. cıkıyor da ben duvardan da cıksın ıstıyorum

Gece yanyana uyuyoruz gecede şu sıklıkla şu kadar sürede bir kalkıyor diyemeyeceğim kadar sık uyanık sürekli yandönük o memede uyumaya çalışıyoruz bazen meme de tatmin etmiyor falan fişman :)
Aynıyız biz yaa ne zaman kendi yataklarında uyuyacak bu bebeler acaba? İşin kötüsü bende de bağımlılık yaptı bıdık şimdi kendi yatağında uyusa hazır değilim yani onun kokusu olmadan ben de uyuyamam galiba

Güle güle kullansın kuzucuk baston bebek arabası değil mi? Bence çift yönlü de olsa artık daha çok çevreyi izlemek isteyeceği için sana dönük kullanamazdın o nedenle takılma. Ben de baston kullanıyorum yazdan beri gayet memnunum. Ne zamana kadar kullanılır bilmiyorum ama ayaklarını koyacak yer var uzasa bile sıkıntı olmaz sanırım.

Hayırlı olsun canım inşaallah çok güzel kullanırsın, bende bakmıştım daha hafif diye baby2go pinna plus aldım.
Benim gördüğüm 4 yaşa kadar kullanılıyor. Herhalde kullanabilirsin diye düşünüyorum canım.

Ben bu konuyu aştım galiba hiç ne zaman kendi yataklarında uyuyacaklar diye düşünmüyorum zaten park yatağı da katladım duruyor bir kenarda :)))
Aynen bende alıştım bu düzene kendi odalarına geçince garipsicem :)

Maşallah:) Dedenin canı çilek çekmiş galiba benim de çekti çok fena:)
Yazı tahtası olayını erteledim ben. Benimki kalem ve türevlerini istiyor her yeri boyuyor. Taşındığımızda duvarına boydan boya silenebilir yazı kağıtlarından yaptırmayı düşünüyorum.

Bu arada biz de odayı ayırmıştık ama herşey değişti. Şimdi cümbür cemaat yatıyoruz. Hem de salonda. Bu yeni çıktı. Annemler ziyarete gelince yeni düzen kuruldu. Benimki de inat etti illa öyle yatacak. Akşam olunca yatağa gidip sarılıyor yattiii yatiii diyor. Tek kişilik yatak var boşta onu taşıyıp duruyoruz. Ne zaman bitecek bu durum bilmiyorum. Eşim eskiden böyle büyüdük boşver yatalım işte diyor. Bilemiyorum...

Senin marka neydi? Ben Joie alacam diye gittim ama orda beğenip bunu aldım. Kraft ile ilgili çok şikayet okudum şimdi ya moralim bozuldu inşallah sorun çıkarmaz. 1000 lira para verdim bide söylemesi ayıp.

Sağol canım. Daha yeni baktım da kapasite 15 kilo diyor. Benim kız şimdiden tahmini 13 kilo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…