2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım kızın arabayla gezmeyi seviyor mu? Bazı bebekler sevmiyor çünkü.Eğer 15 kilo kapasitesi varsa 20 kiloya kadar taşır ama değiştirme şansın varsa daha fazla kilo kapasiteli olanı tavsiye ederim.Benim araba Quinny Zap Ekstra 25 kilo kapasitesi var büyük oğlumun arabası şimdi bebek kullanıyor ama dışarda yorulunca abisi de biniyor 28 kilo civarı gayet rahat kullanıyoruz benimkiler arabayla gezmeyi çok sevdikleri için daha yüksek kilo taşıma gücü olan araba işime yaradı..Bu arada şimdiden sonra bize dönük gezmezler tek yönlü olup olmaması çok da önemli değil.

Ben yoğum

Üç yaşına girmeden düşünemiyorum. Adet günümü takip etmeyi unutmuşum. Gecikti gibi geldi yemin ederim rüyalarıma girdi
bnde 3 4 yaşta düşünüyorum kıvanç kreşe gidip alışsn sonra die düşünğyorum ebde ikisini annem imkanı yok idare edemez

Bazen kavga kıyamet oturuyor ama sonrasında sıkılına kadar kalıyor içinde. 20 kiloya kadarsa iyi, baya idare eder heralde o zaman. Ya ben en çok hafifligine bayıldım. Eski araba rahat 15 kilo vardır çünkü.
Sen birine tavsiye etmiştin geçende bu markayı. Ben de netten bakmıştım. Ama bütçemi aşıyor maalesef. Sağol canım.

Ya nasıl yapıyorsunuz böyle. Yani esinizle vakit geçiremiyorsunuz çocuklarla yatınca. Ben mesela eşim gelince napacam diye kara kara düşünüyorum. saat 7'de yatağa giriyoruz kızımla. Esimle yemek bile yiyemem oturup bi kahve içemem. Yatağına tekrar nasıl alıştırabilirim acaba ya. Yoksa böyle memnunum da eşim gelince sorun..

Anneannesi bakıyor. Ondaoyle sartlanmis 10.30 ve 15.30 da yastığı çekilemeye başlıyormuş. Hsonu tek uyku uyuyor ama sabah geç kalkıyor hiçi erkenden ayakta biz ose gidicez diye kalkınca oda ayakta
bizde 6.20 de uyanıp oğlanı anneme götürüyoruz 6.30 7 arası uyanmış oluyor yani ozamanda dayanamıyor. 11 de uyuyo sonra 4 5 te uyuyo bazen 2 şer bazen 1 er saat. 6 7 de uyanınca da ohhh geceler olmasn sabahlar olmasn şimdi kv geldi başka şehirden bakalım o gidene kdr belki sabah evden çıkmayacağı için geç kalkıp çğlen tek uykuya düşürürse hepimiz rahat ederiz diye düşünüyorum.

Ben de vereceğim canım artık. Sabahları uykudan uyandırıp anneme götürürken üşütüyor galiba
bnde sabahın soğuğunda götüeüyorum die çok üzülüyorum. 6.40da evden çıkmış oluyoruz hava 1 derece fln oluyor. mont bere atki eldiven takıyorum pijamasının üstüne örgü yelek giydiriyotum bide battaniyeye sarıyorum :)

Kızlar ben de boya almak istiyorum ama duvardan da cıksın yani duvarı boyasın ama silince cıksın var mı oyle boyalar. Kıyafetten halıdan vs. cıkıyor da ben duvardan da cıksın ıstıyorum
Canım carioca marka kalemler var silinebilir Bi araştır istersen.

Kızlar ben de boya almak istiyorum ama duvardan da cıksın yani duvarı boyasın ama silince cıksın var mı oyle boyalar. Kıyafetten halıdan vs. cıkıyor da ben duvardan da cıksın ıstıyorum
boyayı bilmiyorumda carioca baby kalemler var silince çıkan

ahh ahh bizim oğlan hiç binmiyor arabasına. hep inip arabayı sürüyor. sürdürmezsem kıyameti koparıyor.

bizde birlikte yatıyoruz ama ilk uykuda uyuyunca yatağına koyuyorum ben. geve uyandığında emzirmeye dayanamadığım için yanımıza alıyorum. ztn bnm ki 10 dan önceuyumadığı için :)

Biz de Dolunayla yatıyoruz. Bazen eşim cok ozenıyorum ben de yatıcam diyor ama sığmıyor Dolunayın yatagına Belki senin eşin de gelince kızıyla yatmak ister sen de rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…