2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bugun bir psikologla gorustum. nur topu gibi yogun anksiyete orta siddette depresyon ve panik atak baslangicim var. oldumu sana 5 cocuk
Of of of...ilac baslatti mi peki.cok zor bi surec Allah yardimcin olsun canım.insallah tez zamanda toparlarsin kendini..

Geldim kızlar :) Gene tutamadım kendimi saniyesine ban yedim
Alemsin canım yaa..Ahahaha :))) butun hincini oralardan cikariyosun sende :))

Hsonu benimkide sabah uyuyor benimle biraz dahageckalkiyor tek uyku uyuyor hiçi erken kalkıyor biz kalkinca o zaman 2 uyku uyuyor.gece uyumamasinin sebebibu degildir heralde
Olabilir canım. Mesela 2.uykudan 6 gibi uyanıyorsa 5-6 saat daha uyanık kalabilir. Yani gece 12 geçebilir uyuması

Kızlar kızım dün öksürmeye başladı. Gece de burnu akmaya başladı, şimdi de ateşi yükseliyor. Offf yazık yavruma ya. Beş ayda iki kez virüs kaptı, üç kez grip oldu. Yani grip de virüs ama ateşsiz geçmişti. Artık vitamin vermeye başlayacağım

Bakıcı mu bakıyordu?
Bir buçuk saatlik tek uyku ideali aslında.
Acaba rahat etmek için iki kez uyutuyor olabilir mi? Haftasonu sizinleyken tek uyku deneyin. Uykusu gelince oyunlarla geçiştirip bir saat geciktirin.

Anneannesi bakıyor. Ondaoyle sartlanmis 10.30 ve 15.30 da yastığı çekilemeye başlıyormuş. Hsonu tek uyku uyuyor ama sabah geç kalkıyor hiçi erkenden ayakta biz ose gidicez diye kalkınca oda ayakta

Of of of...ilac baslatti mi peki.cok zor bi surec Allah yardimcin olsun canım.insallah tez zamanda toparlarsin kendini..

Alemsin canım yaa..Ahahaha :))) butun hincini oralardan cikariyosun sende :))
Yok canım hımc cıkarma degıl de tutamıyorum kendimi bazen oyle seyler yazıyorlar ki insan dayanamıyor

Tüp bebeği tekrar göze alamıyorum canım. Eşimin değerleri tam sınırın üstünde. Yani olmaz diye bir şey demiyor doktor ama ihtimal düşük
Biraz büyüsün kuzucuk hayırlısıyla olur inşallah canım olumsuz düşünme belki tüp bebeğe gerek kalmadan çıkar gelir benim çevremde o şekilde ikinci çocuğu olan 2 kişi var

Geçmiş olsun canım virüsler kol geziyor bu ara biz de çok kaptık bu ara malesef. Vitamin versem mi diye düşünüyorum ben de.

Ben yokken burcları konusmussunuz :) 22 agustos doğumluyum 1 gun farkla aslanım:) bazı yerlerde basak oldugum bile iddia edilir Genelde aslan burcunun özelliklerini tasırım.Cok kararsızım cok duygusalım bu beni cok yorar. Bazen empati yapmaktan kendimi unuturum. Kardeşim terazi erkeği abartmıyorum mukemmel bir insandır inşallah dayısına ceker kızım da burcları aynı ne de olsa:)
Bir de su ev işi işleri konusulmus.Bos zamanlarımda ev işi yapıyorum yani öncelik kızımın o uyurken ne yaparsam o. İki bulasık üç çamasır için kızımın vaktinden calmak istemiyorum. Kuafor sevmem zaten eksikliğini hissetmiyorum.Gecen gun ustuste ıkı kere komsum geldı bır kere de biz gittik. Ona bıle vicdan azabı cektım. Bos muhabbetler yerıne kızımla daha cok oynayabilirdim dıye.Zaten komsu ogluna cok bagırıyor Dolunay etkilenir dıye korktum cocugun da vurma huyu var ornek alır dıye ıyıce tırstım.Daha da cagırmam Oyle gunler oluyor ki 1 hafta dısarı cıkmıyorum Dolunay ve eşimden baska kımsenın yuzunu gormuyorum.Ben de zaten boyle sevıyorum az insan cok huzur:)

Biraz büyüsün kuzucuk hayırlısıyla olur inşallah canım olumsuz düşünme belki tüp bebeğe gerek kalmadan çıkar gelir benim çevremde o şekilde ikinci çocuğu olan 2 kişi var
Canım tüp bebek tedavisinde yumurtalıklar uyarıldığı için etkisi devam edip ikinci çocuğu olan çok var ama bizim sorun yumurtalıklarla ilgili değil. Neyse kafanı şişirmeyeyim. İnşallah olur. Ben de çok istiyorum.

Ben bir hafta dışarı çıkmasam patlarım sıkıntıdan benden öte kızlar patlar ve beni delik deşik ederler, ne güzel yaa ihtiyaç duymamak, özendim :))

İnşaallah sende bebeğinde ne zaman hazır olursanız o zaman müjdeli haberi alırsın canım :)
Hastalık konusunda biliyorum bu söz çok klişe gelecek ama bebekler böyle büyüyormuş ufaklık da büyüyünce emin oldum bir iyi iki hasta oluyorlar malesef.. Ancak yine de içim rahat etsin dersen kullan tabi zararı yok sonuçta.

Kızlar oyuncakları konuşuyoruz ya. Oğluma hediye kumandalı araba geldi çok sevdi. Ileri geri oynatıp duruyor. Birde manyetik yazi tahtası almıştım trendyoldan o çok uyduruk cıktı 2. Gunu kalemi kırıldı mıknatıs düştü filan sonra clementoni marka aldım çok güzel kaliteli. Oğlumun sevdiği oyuncaklardan biri oldu gidip gelip çiziyor. Dedesi öğretmiş çilek çiz diyince birşey çiziyor yuvarlak gibi üstüne nokta yapıyor. Geleceğin Picasso su yetişiyor diyorum bizimkilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…