Kızına kocaman maşaallah canım bence çok iyi yiyor bayağı iyi :))) hiç endişelenme aynen devam hatta daha az yemek isterse de normal karşıla sadece sabah çorba öğünü yerine yoğurt koyabilirsin menüye malum anne sütü alımı azaldı kalsiyum için :)
liliyaa
poşetin içine bakan görümcen miydi? Ben kızın yaptı sanıyorum cümlenin başında özne göremeyince direk aklıma bıdıklar geliyor yaw ondan yanlış anladım sanırım
liliyaa
poşetin içine bakan görümcen miydi? Ben kızın yaptı sanıyorum cümlenin başında özne göremeyince direk aklıma bıdıklar geliyor yaw ondan yanlış anladım sanırım
Aynen gece uykusuzluğu böyle bişey benim için malesef yaaa beynim kendini korumaya alıyor adeta eco modda çalışıyor sadece yaşamsal fonksiyonlar aktif halde
Aynen gece uykusuzluğu böyle bişey benim için malesef yaaa beynim kendini korumaya alıyor adeta eco modda çalışıyor sadece yaşamsal fonksiyonlar aktif halde
Bizde bir tek uludağda kar gördük annemler inegölde hiç yok dediğin gibi kar, inşaallah mikrop filan kalmaz. İstanbula yağmadı herhalde yağmayacak yine.
Geçmiş olsun canım doğru diyorsun istirahat önemli.
Benim kızlar da şıkım oyunu(şıkıdımdan ötürü adı öyle kaldı) açıp oynuyorlar ufaklık kopardı bizi bu akşam kahkahaya boğulduk çok haklısın çok tatlı oluyorlar bol bol videoya çekmek lazım :))
Hemde nasıl:) dün akşam müzik açtık yine oğlum elimi tutup parkeye götürüyor beni halının üstünde oynamıyor eşimde seni piste götürüyor diyor çocuklar evin altın topu diye bir hikaye vardı gerçekten öyleymiş. Allah olmayan herkese versin insallah