2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Doktor eşimle ikimize kromozom testi yaptırdı. Bana pıhtılaşma testi de yapıldı. Çok sükür kromozomlarda sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma çıktı. Özel bir durum değil canım. Pek çok kişide var. Genelde ikinci düşükten sonra test yapıyorlar ama ben doktorum sayesinde düşük yapmadan öğrendim çok şükür.

Dalın granül sabun kullanıyorum doğduğundan beri sen ? Gorumcem eti bor matik kullaniyormus.
Bor matik Boraks bazlı temizleyici önceden çok iyiydi içerik olarak ancak şimdi içinde iyonik aktif madde var o yüzden Boraks ve çamaşır sodası tavsiye ederim. Zaten eski bor matik işe aynı kapıya çıkıyor.

Bebeğine sallanan at alan var mı ? Ben almayı düşünüyorum da. Binebilirler dimi bu yaşta ?
Bi ara bende baktim canım ama daha cok kucukler ya.kullanamazlar bence ..bizimki camasir selesinin icinden cikcam derken yuvarlanip gidiyo daha bide atin ustune cikmaya calisirsa vay halimize :)))

Bebeğine sallanan at alan var mı ? Ben almayı düşünüyorum da. Binebilirler dimi bu yaşta ?
Alt komşum verdi var rahatça biniyor 3 yaştan sonra bu ürünler cazip gelmiyor çocuğa şimdi tam dönemi evde duvara monte büyük boy basket potası ve kaydırak var 4 merdivenli kaydıraktan ufaklıkta kayıyor ve çok seviyor onu da tavsiye ederim bütçen el verirse.

Bak aklimi celdin simdi :))) alalim oyleyse

Anladım canım bu durum normal hayatını etkilemiyor yani normalde kullanmıyorsun dimi

Bi ara bende baktim canım ama daha cok kucukler ya.kullanamazlar bence ..bizimki camasir selesinin icinden cikcam derken yuvarlanip gidiyo daha bide atin ustune cikmaya calisirsa vay halimize :)))
yaa:)) benim kız gördüğü her türlü boyutta sepetlerin içine girmeye çalışıyor, çay tepsisinin içine bile. Bir de çekmece açıp içine girip oturuyor:))
Bu arada yürümeye başladı bıdık :))) yarın ayakkabı alacam insallah

Tamam alayım ozaman. Benim evin önünde küçük bir bahce- teras var. Kaydırak, salıncak falan çok rahat koyulabilir. Aklımda ama yaza alırım onları.

Ay evet yaaa o herseyin icine girip oturmalari yok mu beni benden aliyo valla cok sebek oluyo :))
Aaa hadi gozunuz aydin canim masallah kuzuya

Boraks direkt kullanılıyor yani dimi çamaşırda? Az önce okudum da, kullanırken eldiven giyin diyor?
Çok soru sordum ama bide bana yemek ve su için termos önerir misin, BPA içermeyen ?

Hayırlı olsun canım :)

Boraks direkt kullanılıyor yani dimi çamaşırda? Az önce okudum da, kullanırken eldiven giyin diyor?
Çok soru sordum ama bide bana yemek ve su için termos önerir misin, BPA içermeyen ?
Direk kullanılıyor eli hassas insanlar için o şekilde diyor en ufak bir sorun yaşamadım çok uzun zamandır kullanıyorum.
Termos olarak skiphop iyi ama pahalı malesef o yüzden ebebek in ürünlerini tercih edebilirsin onlar da bpa içermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…