2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bebeğine sallanan at alan var mı ? Ben almayı düşünüyorum da. Binebilirler dimi bu yaşta ?
Bizim abisinden kalan kahverengi kulaklarına dokununca sesler çıkaran sallanan atımız var akşamları eşim kendisi bindirip sallıyor çok mutlu oluyor eğleniyor ama sonra kaldırıyoruz kendisi binemez henüz düşer.(Tv unitemiz alt kısmı var baya yüksek oraya çıkıp oturuyor koltuga tırmanıyor her saniye peşindeyim ama ata çıkamıyor henüz)

Yok canım normal hayatı etkilemiyor ama hamilelik durumunu mümkün olduğu kadar erkenden öğrenip karnımdan iğne yapmaya başlamam gerekiyor
Bende ikinci oğlanda hafif pıhtılaşma çıkmıştı Coraspin kullandirmıştı doktor 12.haftada kanama başlayınca bıraktırdi bana fazla gelmiş oysaki o günler geldi aklıma mesajını görünce

Sana faydası olur mu bilmiyorum ama ikinci gebeliğim yumurtama günü tek ilişkiyle olduğu için eminim gününden ve 1 hafta sonra gögüslerimin ucu sızlar gibi acımıştı ve ben o an anlamıştım belki işine yarar diye yazmak istedim.

Doğru canım temkinli olmak lazım. Alayım ben de

Neden böyle bir şey yapayım ki canım. Çocuk kucağımdayken elimle ciğerlerindeki hırıltıyı hissediyorum
O hırıltı muhtemelen atamadgı balgamdır çnkü doktrlar bile ciğerdekini tam bilemiyo.hassas ve uzun dinleme gerektryo bebeklerde çk sabit durmadgı için teşhisi zor bikaç kere basıma geldgi için öyle dedim sana,biri norml diil ses hmn saturasyon baktrın bile dedi o derece bi sonraki doktor hiçbişe yok dedi 1 saat arayla yapılan muaynede.amman kızma sen bilirsin:)

Çok geçmiş olsun canım. Benim hep on gün sonra göğüsler acımaya başlıyor. O yüzden o belirti sayılmaz sanırım. Erkenden kan vereceğim mecburen

Yok canım ne kızması. Doktor uzun uzun dinledi. Kızım doktoru çok seviyor ve hiç ses çıkarmadan duruyor. İnşallah gereksiz kullanmıyoruzdur

Aktara gittiğimde gündüz sakızı alırım. Z.yağı karabiber karışımını denedim canım inşallah iyi gelir teşekkür ederim

valla biz küçükken siyah turpun içine bal koyup bekletirdi annem aüzülen baldan aç karna içirirdi ama bu kdr küçük yaşta verilebilir mş bilmiyorum
Benim annem de yapardı öksürüğü filan şıp diye keserdi ama bebelere verilir mi bilmiyorum ben de.

Yok canım ne kızması. Doktor uzun uzun dinledi. Kızım doktoru çok seviyor ve hiç ses çıkarmadan duruyor. İnşallah gereksiz kullanmıyoruzdur
Belki de gerckten kullanması gerek sdce röntgen ve wbc yle desteklensin içinizvrahat etsin dye dedim.antbyotiğin yanında maflor damlayı unutma cnm çok geçmiş olsun

Benim annem de yapardı öksürüğü filan şıp diye keserdi ama bebelere verilir mi bilmiyorum ben de.
Verilir cnm bnm oğlum da basta azdırdı öksrğü sonra rahatlatmştı.zeytinyağı karabiberden sonra tülbent ütüleyp sararsan daha etkli oluyo.ben bu iş için mermerşahi bez yaptrmştım ütülyp sararım göğsünü bu akşm oğluma yapıcam inş.

Hayırlı olsun mobil bıdık oldu artık kuzular

%100 doğal sabun deterjan içermez diyor. %100 bitkisel yazıyor bir de ama bilmiyorum

Hayırlı olsun canim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…