gündüz diil canım günlük :)Aktara gittiğimde gündüz sakızı alırım. Z.yağı karabiber karışımını denedim canım inşallah iyi gelir teşekkür ederim
Ay evet yaaa o herseyin icine girip oturmalari yok mu beni benden aliyo valla cok sebek oluyo :))
Aaa hadi gozunuz aydin canim masallah kuzuya
Hayırlı olsun canım :)
Hayırlı olsun mobil bıdık oldu artık kuzular
Teşekkürler :)Hayırlı olsun canim:))))
Al canım çok eğlenceli güzel bir oyuncak :)Çocukluğumda içimde kalan tek oyuncaktır . Geçen hafta kuzenlerime gittik oğlu 3 yaşında onun vardı sallanan atı oğlum bayıldı:) bende alicam bir tane
oooo iyiiiYasasınnnn kar yağıyor
Evet yanlış yazmışımgündüz diil canım günlük :)
Oy bu bakici da dert olmaya basladi benim.buyuk kizim evde bugun.anne Arven'in el yuz temizligine hic dikkat etmiyor veriyor eline bisi cocuk gezdigi yerde yiyor dedi.biz bu konularda cok hassas oldugumuz icin kizim sıkıntı yapmis bu durumu.aksam eve gidince nasil dile getireyim bunu ? Birde bakicinin cocuga yanlis bi hareketinde ceza vermesi ne kadar uygun bunu sormak istiyorum size ?!
Dur canım sakin :) oyle cok buyuk cezalar degil tabi.mesela gecen kavanozu cekip kirmis nasil yaptiysa kasla goz arasinda.biraz kizarak iceri yolladim dedi.ve bunu bana anlatti bakici.bende ogun iyi ki bisi olmamis arvene dedim..bu duruma tepki koymali miyim diye sordum.Cezamı ufaklığa mi
İnşallah cnm hatta eskiler gazeteyi delip koyarlarmış bu karışımın üstne.gazetede kurşun oldgu için ben o şeklde yapmıyorum mermerşahiyle sarmak çok iyi geliyo ciğerlere.
Uyar cnm bu durumlarda kızmasının anlamı yok orada eşyaya değer biçiliyo gbi algı oluşablr deneme yanılma yoluyla öğrenme yaşıcaklar böyle minik kazaların artısı o.tabiki yaşanmasın bidaha.çocuk eğitiminde kelimeler jestler mimikler o kdr önemli ki.şu da var belki biz de bazen hafif sesimzi yükseltyorz ama baskası yapınca dokunuyo işte:)Oy bu bakici da dert olmaya basladi benim.buyuk kizim evde bugun.anne Arven'in el yuz temizligine hic dikkat etmiyor veriyor eline bisi cocuk gezdigi yerde yiyor dedi.biz bu konularda cok hassas oldugumuz icin kizim sıkıntı yapmis bu durumu.aksam eve gidince nasil dile getireyim bunu ? Birde bakicinin cocuga yanlis bi hareketinde ceza vermesi ne kadar uygun bunu sormak istiyorum size ?!
Bence hemen tepkini koymalısın. Bakıcı anne anneanne babaanne farketmez bızımkı kadar kucuk cocukların hatta bebeklerin kavanoz cekmek vs. gibi yaptıkları şeylerden cocuk degıl bız sorumluyuz bence. Yani kızının degıl bakıcının hatası bu ve ne olursa olsun kızmaya hakkı yok.Dur canım sakin :) oyle cok buyuk cezalar degil tabi.mesela gecen kavanozu cekip kirmis nasil yaptiysa kasla goz arasinda.biraz kizarak iceri yolladim dedi.ve bunu bana anlatti bakici.bende ogun iyi ki bisi olmamis arvene dedim..bu duruma tepki koymali miyim diye sordum.
Sallanan değil ama bizimkini de dedesi almış zıplamalık bir şey kızım cok sevıyor. Adı ne bılmıyorum ama buyuk içi top gibi hava dolu bir at.Bursada her yerde goruyorum hatta.Bır tane dugmesi var basınca ısık yanıp dıgıdıg dıgıdıg diye ses cıkarıyor. Kızım da üstünde zıplayıp zıplayıp dıgı dıg dıgı dıg dıyor. Bence sallanan ata da bınebılırler artık cok tatlı olurlar hatta:)Çocukluğumda içimde kalan tek oyuncaktır . Geçen hafta kuzenlerime gittik oğlu 3 yaşında onun vardı sallanan atı oğlum bayıldı:) bende alicam bir tane
Senin yanında kırsaydı ne tepki verirdin? Kızar mıydın? Hayırdan anlıyorsa ve uyardığı halde yaptıysa bence hayır içeri gidiyorsun şimdi bu yaptığın yanlış gibi ifadeler kullanmasında sakınca yok ama uslüp önemli dediğim gibi. Ayrıca diğer hususta bende rahat bir anneyim yani veririm eline havucu mesela dolana dolana yer yeri batırır filan ama iştahıyla kendisi kemirir bence en önemlisi iştahıyla kendi isteğiyle yemesi çünkü. Ama bu husus tarz meselesi canım o yüzden bu konular biraz sana kalmış konular bana abes gelmedi anlattıkların.Dur canım sakin :) oyle cok buyuk cezalar degil tabi.mesela gecen kavanozu cekip kirmis nasil yaptiysa kasla goz arasinda.biraz kizarak iceri yolladim dedi.ve bunu bana anlatti bakici.bende ogun iyi ki bisi olmamis arvene dedim..bu duruma tepki koymali miyim diye sordum.
Aynen oyle canım :) bende fazla sesimi yukseltmem bi iki kere hayirdan snra yaparsa sesimi yukseltirim.tekrar boyle bisi olursa uyaririm bendeUyar cnm bu durumlarda kızmasının anlamı yok orada eşyaya değer biçiliyo gbi algı oluşablr deneme yanılma yoluyla öğrenme yaşıcaklar böyle minik kazaların artısı o.tabiki yaşanmasın bidaha.çocuk eğitiminde kelimeler jestler mimikler o kdr önemli ki.şu da var belki biz de bazen hafif sesimzi yükseltyorz ama baskası yapınca dokunuyo işte:)
Haklisin canım tabi..yeri geliyor bizde ses yukseltiyoruz fakat o anda bakici panik mi yapti heryer cam kirigi olunca bilemedim..iceriye yollamasinin sebebi bu sanirim.bir daha ayni sey tekrarlanirsa yada ben sezersem konusacagim ..Bence hemen tepkini koymalısın. Bakıcı anne anneanne babaanne farketmez bızımkı kadar kucuk cocukların hatta bebeklerin kavanoz cekmek vs. gibi yaptıkları şeylerden cocuk degıl bız sorumluyuz bence. Yani kızının degıl bakıcının hatası bu ve ne olursa olsun kızmaya hakkı yok.
Bizimki cadirin icine dolduruyor toplari orda oynuyor bayiliyorlar bu duruma :)))Kızlar nasılsınız yıne bır banlanmanın ardından sizlerleyimBu aralar bizim kız top havuzuna heves edıyor sanırım. Evde kucuk topları oyuncak kutusuna doldurup içine gırıyor Ben de top havuzu bakıyorum kaydıraklı falan olanları varmıs bır cok cesıt gordum nette. Kullanan var mı aranızda tavsiye edecek olan bir sorayım dedim.Belkş cevapları alamadan banlanırım o yuzden sımdıden tesekkurler sevgıler:)
Bebim yanimda olsa sesimi yukseltmeden aaaa annecim naptin bak kirildi tuhhh vs durumu anlatip hayir deyip iceri yollardim tabi.cunku o anda cam kiriklarini almaya calisicak ustune gidecek vs..ama dedigin gibi canim uslubu ne sekildeydi bilmiyorum.zaten kendisine anlatiyorum hayiri biliyo asla ses yukseltmeyiz vs diye..gezinirken yemek yeme isi de benim hosuma gitmiyor.snra baska yerlere gittigimizde de aynisini uygulamak isticek ve bu sorun bence.o yuzden mama sandalyesinde yada iceri sofra bezi yayarak beraber yerizSenin yanında kırsaydı ne tepki verirdin? Kızar mıydın? Hayırdan anlıyorsa ve uyardığı halde yaptıysa bence hayır içeri gidiyorsun şimdi bu yaptığın yanlış gibi ifadeler kullanmasında sakınca yok ama uslüp önemli dediğim gibi. Ayrıca diğer hususta bende rahat bir anneyim yani veririm eline havucu mesela dolana dolana yer yeri batırır filan ama iştahıyla kendisi kemirir bence en önemlisi iştahıyla kendi isteğiyle yemesi çünkü. Ama bu husus tarz meselesi canım o yüzden bu konular biraz sana kalmış konular bana abes gelmedi anlattıkların.
Valla bu sefer hiç sucum yoktu ben de anlamadımAynen oyle canım :) bende fazla sesimi yukseltmem bi iki kere hayirdan snra yaparsa sesimi yukseltirim.tekrar boyle bisi olursa uyaririm bendeAllahtan anlatiyo bu tarz seyleri ..
Haklisin canım tabi..yeri geliyor bizde ses yukseltiyoruz fakat o anda bakici panik mi yapti heryer cam kirigi olunca bilemedim..iceriye yollamasinin sebebi bu sanirim.bir daha ayni sey tekrarlanirsa yada ben sezersem konusacagim ..
Bizimki cadirin icine dolduruyor toplari orda oynuyor bayiliyorlar bu duruma :)))
Ahahahah canim nolcak senin bu banlanma isi :)))
Bebim yanimda olsa sesimi yukseltmeden aaaa annecim naptin bak kirildi tuhhh vs durumu anlatip hayir deyip iceri yollardim tabi.cunku o anda cam kiriklarini almaya calisicak ustune gidecek vs..ama dedigin gibi canim uslubu ne sekildeydi bilmiyorum.zaten kendisine anlatiyorum hayiri biliyo asla ses yukseltmeyiz vs diye..gezinirken yemek yeme isi de benim hosuma gitmiyor.snra baska yerlere gittigimizde de aynisini uygulamak isticek ve bu sorun bence.o yuzden mama sandalyesinde yada iceri sofra bezi yayarak beraber yerizyani eline veririm o yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?