2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Bu arada z.yağı karabiber karışımı iyi geldi gibi dün gece tıkanmadı kızım teşekkürler yesoka90 , bir de Fineas dediğin gibi bir tülbent ütüleyip koydum göğsüne bugün de devam edeyim bakalım inşallah geçer.
 
Oy bu bakici da dert olmaya basladi benim.buyuk kizim evde bugun.anne Arven'in el yuz temizligine hic dikkat etmiyor veriyor eline bisi cocuk gezdigi yerde yiyor dedi.biz bu konularda cok hassas oldugumuz icin kizim sıkıntı yapmis bu durumu.aksam eve gidince nasil dile getireyim bunu ? Birde bakicinin cocuga yanlis bi hareketinde ceza vermesi ne kadar uygun bunu sormak istiyorum size ?!
 



Cezamı ufaklığa mi
 
Cezamı ufaklığa mi
Dur canım sakin :) oyle cok buyuk cezalar degil tabi.mesela gecen kavanozu cekip kirmis nasil yaptiysa kasla goz arasinda.biraz kizarak iceri yolladim dedi.ve bunu bana anlatti bakici.bende ogun iyi ki bisi olmamis arvene dedim..bu duruma tepki koymali miyim diye sordum.
 
İnşallah cnm hatta eskiler gazeteyi delip koyarlarmış bu karışımın üstne.gazetede kurşun oldgu için ben o şeklde yapmıyorum mermerşahiyle sarmak çok iyi geliyo ciğerlere.
 
Uyar cnm bu durumlarda kızmasının anlamı yok orada eşyaya değer biçiliyo gbi algı oluşablr deneme yanılma yoluyla öğrenme yaşıcaklar böyle minik kazaların artısı o.tabiki yaşanmasın bidaha.çocuk eğitiminde kelimeler jestler mimikler o kdr önemli ki.şu da var belki biz de bazen hafif sesimzi yükseltyorz ama baskası yapınca dokunuyo işte:)
 
Bence hemen tepkini koymalısın. Bakıcı anne anneanne babaanne farketmez bızımkı kadar kucuk cocukların hatta bebeklerin kavanoz cekmek vs. gibi yaptıkları şeylerden cocuk degıl bız sorumluyuz bence. Yani kızının degıl bakıcının hatası bu ve ne olursa olsun kızmaya hakkı yok.
 
Çocukluğumda içimde kalan tek oyuncaktır . Geçen hafta kuzenlerime gittik oğlu 3 yaşında onun vardı sallanan atı oğlum bayıldı:) bende alicam bir tane
Sallanan değil ama bizimkini de dedesi almış zıplamalık bir şey kızım cok sevıyor. Adı ne bılmıyorum ama buyuk içi top gibi hava dolu bir at.Bursada her yerde goruyorum hatta.Bır tane dugmesi var basınca ısık yanıp dıgıdıg dıgıdıg diye ses cıkarıyor. Kızım da üstünde zıplayıp zıplayıp dıgı dıg dıgı dıg dıyor. Bence sallanan ata da bınebılırler artık cok tatlı olurlar hatta:)
 
Kızlar nasılsınız yıne bır banlanmanın ardından sizlerleyim Bu aralar bizim kız top havuzuna heves edıyor sanırım. Evde kucuk topları oyuncak kutusuna doldurup içine gırıyor Ben de top havuzu bakıyorum kaydıraklı falan olanları varmıs bır cok cesıt gordum nette. Kullanan var mı aranızda tavsiye edecek olan bir sorayım dedim.Belkş cevapları alamadan banlanırım o yuzden sımdıden tesekkurler sevgıler:)
 
Senin yanında kırsaydı ne tepki verirdin? Kızar mıydın? Hayırdan anlıyorsa ve uyardığı halde yaptıysa bence hayır içeri gidiyorsun şimdi bu yaptığın yanlış gibi ifadeler kullanmasında sakınca yok ama uslüp önemli dediğim gibi. Ayrıca diğer hususta bende rahat bir anneyim yani veririm eline havucu mesela dolana dolana yer yeri batırır filan ama iştahıyla kendisi kemirir bence en önemlisi iştahıyla kendi isteğiyle yemesi çünkü. Ama bu husus tarz meselesi canım o yüzden bu konular biraz sana kalmış konular bana abes gelmedi anlattıkların.
 
Aynen oyle canım :) bende fazla sesimi yukseltmem bi iki kere hayirdan snra yaparsa sesimi yukseltirim.tekrar boyle bisi olursa uyaririm bende Allahtan anlatiyo bu tarz seyleri ..

Haklisin canım tabi..yeri geliyor bizde ses yukseltiyoruz fakat o anda bakici panik mi yapti heryer cam kirigi olunca bilemedim..iceriye yollamasinin sebebi bu sanirim.bir daha ayni sey tekrarlanirsa yada ben sezersem konusacagim ..

Bizimki cadirin icine dolduruyor toplari orda oynuyor bayiliyorlar bu duruma :)))
Ahahahah canim nolcak senin bu banlanma isi :)))

Bebim yanimda olsa sesimi yukseltmeden aaaa annecim naptin bak kirildi tuhhh vs durumu anlatip hayir deyip iceri yollardim tabi.cunku o anda cam kiriklarini almaya calisicak ustune gidecek vs..ama dedigin gibi canim uslubu ne sekildeydi bilmiyorum.zaten kendisine anlatiyorum hayiri biliyo asla ses yukseltmeyiz vs diye..gezinirken yemek yeme isi de benim hosuma gitmiyor.snra baska yerlere gittigimizde de aynisini uygulamak isticek ve bu sorun bence.o yuzden mama sandalyesinde yada iceri sofra bezi yayarak beraber yeriz yani eline veririm o yer :)
 
insan istemese de uykusuzluk,yorgunluktan sinirlerini kontrol edemiyor. oğluma yapmayacağı şeyler için ne kadar hayır, ciss, canım yanar,olmaz desem de inadına yapıyor. merak ediyor,keşfediyor ama birşey olacak diye ödüm kopuyor.fişleri çekmeye çalışıyor, çamaşır makinesini acıyor, halıları kaldırıyor, eline geçirdiği şişeyi dişlıyor... geçen sifonyerinin çekmecelerini zorlamış eğer yanındaki koltuk engel olmasa üzerine devrilecekti. Allah ev kazalarından korusun,çok meraklılar
 
Valla bu sefer hiç sucum yoktu ben de anlamadım bizimkine de oyun cadırı aldık ama cadırın altını ustune getırıyor söküyor parcalarını kaldırdım ben de
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…