Sağol canım inşa insallah bir sıkıntı olmaz . Suan 5+4 hamileyim haftaya gitcem doktora perşembe günü keseyi görmek için. Bu hafta aldığımı sanıyordum bir sonrakine almışım. Bekliyimmi bugün gidiyim mi sence
Canım çalışıyor musun? Benim de çok ağrım oldu. 60km yol yapıyordum her gün ve yedi saat ders anlatıyorum. Doktor kendini çok yormuşsun dedi. İki hafta rapor verdi ve gerçekten ağrı bayağı geçti. Salı günü gidince heyet raporu isteyeceğim. Vermezse ücretsiz izne ayrılacağım. İş bebeğimden kıymetli değil ya
Ya ağrım sizim yok .düşük yaptım ya ondan korkuyorum. Bir sıkıntı olmazsa bir haftadaha beklerim . Tsh yüksekti biraz 4.93 bugün dahiliye baktı. Kan verdim tekrar bakalım ne diyecek
ne kadar güzel yaa olumlu şeyler hissediyorsun. ben de bir yandan çok seviniyorum bir yandan da çok kaygılıyım. nasıl bakacağız nasıl kucağıma alacağım çok küçük nasıl emzireceğim süt gelecek mi banyo nasıl yaptırırım bebek odası eşyalar her şey sanki şu sıra üstüme geliyor neden böyle oldu bilmiyorum. bir korku ve endişe sardı beni..
Bunlari hic dusunme cnm bende sifir tecrubwyle tek basima ogluma baktim allah yardim.ediyor analik bize dogustan veriliyor emin ol her eeyi yaparsin kendine guven
Kızlar merhaba
Çok şükür ama çok şükür ki ben de gamileyşm iki aşılama bir tüp bebek hayal kırıklığımdan sonra rabbim kendiliğinden nasip etti 7.haftamdayım tahmini doğum tarihi 22 Ekim uyku halsizlik ve hafiften mide bulantıları belirtileri yaşıyorum
Hepimizin sağlıklı musmutlu bebekler doğurmamızı diliyorum rabbimden
Ben de pazartesi kontrole gidicem bu sefer gittiğimde tahlil isteyeceğini söylemişti acaba cuma günü tahlilleri sağlık ocagında yaptırsam sonucları götürsem olur mu ? Hoş sağlık ocağıda yapar mı bilemiyorum :/
Kızlar merhaba
Çok şükür ama çok şükür ki ben de gamileyşm iki aşılama bir tüp bebek hayal kırıklığımdan sonra rabbim kendiliğinden nasip etti 7.haftamdayım tahmini doğum tarihi 22 Ekim uyku halsizlik ve hafiften mide bulantıları belirtileri yaşıyorum
Kızlar merhaba
Selam kizlar
yeni annis adaylarina cok cok tebrikler ve bebisini gormeyi duymayi bekleyenlerede bol bol dualar gonderiyorum burdan
ben dun gidip bebisimi hem gordum hem duydum cok sukur cok garipti ya keseyi gordugumde okadarda etkilenmemisim busefer gittigimde onu anladim
resmi koydum (azcik bulanik) sizin icin cidden mucizevi bisey 2cm olmasina ragmen bildigin bi bicimi var ya
doktor sag tarafi kafa sol tarafi popo dedi ve sonra gum gumgumgumlerini dinletti beni bi gulme tuttu
3 haftada bir randevuya cagiriyor ilk 3 seferde vajinal bakiyor hani karindan gorundu gorunmedi sonra vajinalden bakiyim derdi yok adamda direk alttan bakiyor ve cok sukur banada boyle cok cok net geliyor ya,tedirgin olmayin sizde annisler fransada yasiyorum burda hep boyleymis
Bugun yolculuga gideceğim 1 saat uçak. Dr riskli ama bolca dinlen dedi.
Ayrica bir yenmemesi gerekeni daha öğrendim soya sosu. Nasil ogrendim derseniz yiyerek
Selam kizlar
yeni annis adaylarina cok cok tebrikler ve bebisini gormeyi duymayi bekleyenlerede bol bol dualar gonderiyorum burdan
ben dun gidip bebisimi hem gordum hem duydum cok sukur cok garipti ya keseyi gordugumde okadarda etkilenmemisim busefer gittigimde onu anladim
resmi koydum (azcik bulanik) sizin icin cidden mucizevi bisey 2cm olmasina ragmen bildigin bi bicimi var ya
doktor sag tarafi kafa sol tarafi popo dedi ve sonra gum gumgumgumlerini dinletti beni bi gulme tuttu
3 haftada bir randevuya cagiriyor ilk 3 seferde vajinal bakiyor hani karindan gorundu gorunmedi sonra vajinalden bakiyim derdi yok adamda direk alttan bakiyor ve cok sukur banada boyle cok cok net geliyor ya,tedirgin olmayin sizde annisler fransada yasiyorum burda hep boyleymis
Selam kizlar
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallah, Ben bide sanırım ilk hareketlerini gördüğümde çok kötü olucam sanırım.İnşallah o günleride görürüz herşey hepimiz için önca hayırlı,sonra da sağlıklı ilerlesin