2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim git keseyi gor sabredebikiyosan on gun daha dur kalbde duyarsin

Ben sanırım kendi kendimi yoruyorum :)
Evden çalışıyorum ama dışarı çok çıktım. Çok araba kullanmak ta iyi değil sanırım.

Canim git keseyi gor sabredebikiyosan on gun daha dur kalbde duyarsin
Ya ağrım sizim yok .düşük yaptım ya ondan korkuyorum. Bir sıkıntı olmazsa bir haftadaha beklerim . Tsh yüksekti biraz 4.93 bugün dahiliye baktı. Kan verdim tekrar bakalım ne diyecek

Bunlari hic dusunme cnm bende sifir tecrubwyle tek basima ogluma baktim allah yardim.ediyor analik bize dogustan veriliyor emin ol her eeyi yaparsin kendine guven

Hayirli uğurlu olsun :)sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bnde 5+4

Canim hangi tahlilleri istedi ben de gece. Hafta sağlık ocağında yaptırdım bazılarını yapmıyorlar toxlazpazma gibi .

Merhaba
Hosgeldin
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah ...

hoşgeldin canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyor :)

Selam kizlar
yeni annis adaylarina cok cok tebrikler ve bebisini gormeyi duymayi bekleyenlerede bol bol dualar gonderiyorum burdan

ben dun gidip bebisimi hem gordum hem duydum cok sukur cok garipti ya keseyi gordugumde okadarda etkilenmemisim busefer gittigimde onu anladim
resmi koydum (azcik bulanik) sizin icin cidden mucizevi bisey 2cm olmasina ragmen bildigin bi bicimi var ya
doktor sag tarafi kafa sol tarafi popo dedi ve sonra gum gumgumgumlerini dinletti beni bi gulme tuttu
3 haftada bir randevuya cagiriyor ilk 3 seferde vajinal bakiyor hani karindan gorundu gorunmedi sonra vajinalden bakiyim derdi yok adamda direk alttan bakiyor ve cok sukur banada boyle cok cok net geliyor ya,tedirgin olmayin sizde annisler fransada yasiyorum burda hep boyleymis

Bugun yolculuga gideceğim 1 saat uçak. Dr riskli ama bolca dinlen dedi.
Ayrica bir yenmemesi gerekeni daha öğrendim soya sosu. Nasil ogrendim derseniz yiyerek

Maşallah. :)

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallah, Ben bide sanırım ilk hareketlerini gördüğümde çok kötü olucam sanırım.İnşallah o günleride görürüz herşey hepimiz için önca hayırlı,sonra da sağlıklı ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…