2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar süt içebiliyormusunuz? Bir haftadır süt içemiyorum. zorlayıncada midem bulanıyor
canım valla üzme kendini hiç, ben tiksindiğim hiçbişeyi yemek için zorlamıyorum bu sefer nefret eder bidaha hiç yemem diye korkuyorum bebişlerin bizden beslenmesi 3 aydan sonra başlıyor zaten,Rabbim ne güzel ayarlamış ne kadar mucizevi 3 aya kadar kusuyor kadınlar genelde, O yüzden bebişlerimiz bizden beslenmeye 3 aydan sonra başlıyor şükürler olsun ki,o yüzden için rahat olsun canım benim

günaydın kızlar, haftasonuna çok az kaldı çalışan anneler az daha sabrediiiinnnn!!

Günaydınn canım. Vallahi her sabah uyandığımda oh bir gün daha yaklaştı haftasonu diye şükrediyorum resmen

günaydın kızlarrr yarın sabah randevum var 7+3 te kalp atışını duyarım inş. dudağımda uçuk çıktı valla stresten

Günaydın canımm. Bizim haftalar aynı gidiyor o zaman :) bende 7+2'yim bugün sat'a göre 9+0 olmam gerek ama en son ultrason hesabına göre yapıyorum. Geç döllenmeden olsa gerek. Bende stres yapmıyordum 8+0 ı bekliyordum kalp atışı için ama zor sabrediyorum :) Yarın mutlaka yaz bakalım duyabilecekmisin belki bende erkene çekerim randevuyu

benim sata göre 7+2 bugün bakalım belkide daha gerideyim duyamayacağım :/

haklısın cünki yemeklerden sonra daha çok olmaya başladı sanırım böyle sürecek biraz daha rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Gunaydın kızlar. Bende duymadım kalp atısını sadece gosterdı. Bılmıyorum ne zaman dınletır.
normalde bebeğe ses dalgası vermek zararlı yurtdışında falan dinletmiyorlar diye biliyorum acaba zararlı diye mi dinletmedi ki

Sen içini ferah tut canım. İlk kontrolde söylemedi mi doktor ultrasona göre ne kadarlık olduğunu?

söylemedi devlete gidiyordum doktor sadece kese var iyi yerde 2 hafta sonra gel dedi kalktı gitti bende gıcık oldum özeldeki doktoruma randevu aldım.
bilemiyorum o yüzden duyabilir miyim umarım duyarım yada doktor kalp atışı var desin o bile yeter duymasamda olur. :)

neden devlete gittin ki onlar hiç ilgilenmiyor

neden devlete gittin ki onlar hiç ilgilenmiyor

ilde yaşayıp ilçede çalışıyorum canım kesinleşmeden izin almak duyurmak istemedim kalp atışını duyup öyle özele devam edeyim dedim doktorum ilde çünkü. Ama ilgisizlikleri dolayısıyla daha fazla dayanamadım.

süt yoğurt tüketmezsen doğumdan sonra dişlerin dökülür dediler. o yüzden önemliymiş. şimdi sütçü geldi yoğurt mayalayım bide onu yemeyi deneyeyim bakalım yiyebilecekmiyim.
Ben her hafta 3 kg sut mayaliyorum ayran kefir yapip içiyorum normalde. Bu hafta da mayaladim ama 3 gündür icim almiyor

Canım büyük bir ihtimalle duyarsı. Ben geçen cumartesi 7+1deyken gittim cok şükür net bir şekilde duyduk ve doktorum kesenin gelişimine göre 6+5tesin dedi yani düşün sen duyarn allahn iziyle inş.

Hadi bakalım duyamasan bile görürsün inşallah :) Bizleride habersiz bırakma, birde sor bakalım ne kadarlıkmış tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…