2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar saçma gelecek ama sanırım hiç bu duyguyu yaşamadığım için biraz ahmaklaşıyorum. Böyle daha şimdiden düşündükçe kendi kendime gülüyorum. İnanması çok zor gibi geliyor. Allah'ım ne kadar güzel bir duyguyu nasip emtiş bizlere insan çıkartıyoruz resmen içimizden :) Ay bir garip oluyorum ben yahu düşündükçeeee

ne kadar güzel yaa olumlu şeyler hissediyorsun. ben de bir yandan çok seviniyorum bir yandan da çok kaygılıyım. nasıl bakacağız nasıl kucağıma alacağım çok küçük nasıl emzireceğim süt gelecek mi banyo nasıl yaptırırım bebek odası eşyalar her şey sanki şu sıra üstüme geliyor neden böyle oldu bilmiyorum. bir korku ve endişe sardı beni..

Tunaydınn güzel anneler :)

Ben de pazartesi kontrole gidicem bu sefer gittiğimde tahlil isteyeceğini söylemişti acaba cuma günü tahlilleri sağlık ocagında yaptırsam sonucları götürsem olur mu ? Hoş sağlık ocağıda yapar mı bilemiyorum :/

Ah canım benim. Güzel düşüneceğiz ki güzel olsun herşey. Diyorum ya Allah bize öyle bir duygu vermiş ki insan çıkartıyoruz içimizden. Senin kaygıların normal kaygılar ama Annelik öyle bir şey ki Rabbim hepsinide kolayca yaptırıyor çok şükür :) Biz sadece hep şükredelim ve olumlu düşünelim gerisi gelir, yeterki sağlıklı hayırlı olsunlar yahu :)

Ay bende ilk öğrendiğimde sadece rutin kontrolleri yaptırmıştm sağlık ocağında doktora direk götürmüştüm. iyi yapmışsın demişti. Sağlık ocağı yapıyor yani canım bencede yap öyle kontrole git

evet her güzelliğin sonuçta bir zorluğu olacaktı o kaygılar da zor tarafları işte :)
inşallah çok iyi anneler oluruz :)

evet her güzelliğin sonuçta bir zorluğu olacaktı o kaygılar da zor tarafları işte :)

İnşallah canım benim. Henüz bu konuda cahiliz. 5 tane yeğenime her evresinde baktımç Fakat annelik gibi değil ki. Yaşayıp göreceğiz inşallah :)

o zaman ben yarın sabah saglık ocagına gideyim :))

oğluma hamileyken çok kaygılıydım doğdugunda ise sanki uzunnn zamandır annesi gibiydim :) o endişelerden eser kalmıyo bebişleri kucagımıza alınca :)

Sağol canım inşa insallah bir sıkıntı olmaz . Suan 5+4 hamileyim haftaya gitcem doktora perşembe günü keseyi görmek için. Bu hafta aldığımı sanıyordum bir sonrakine almışım. Bekliyimmi bugün gidiyim mi sence

Kızlar şuan sanki ateşim var gibi. Gözlerimin içi bile yanıyor gibi. Normal bir durum mu acaba?

Günaydın kızlar, bu sabah hafifte olaa bulantılarım başladı

ben de tam sen gibiyim şuan canım

Regl sancisi gibi benimki ama son günlerde çoğaldı
Canım çalışıyor musun? Benim de çok ağrım oldu. 60km yol yapıyordum her gün ve yedi saat ders anlatıyorum. Doktor kendini çok yormuşsun dedi. İki hafta rapor verdi ve gerçekten ağrı bayağı geçti. Salı günü gidince heyet raporu isteyeceğim. Vermezse ücretsiz izne ayrılacağım. İş bebeğimden kıymetli değil ya

Kızlar merhaba
Çok şükür ama çok şükür ki ben de gamileyşm iki aşılama bir tüp bebek hayal kırıklığımdan sonra rabbim kendiliğinden nasip etti 7.haftamdayım tahmini doğum tarihi 22 Ekim uyku halsizlik ve hafiften mide bulantıları belirtileri yaşıyorum
Hepimizin sağlıklı musmutlu bebekler doğurmamızı diliyorum rabbimden

Ayy maşallah canım
Ben de üç klomen, iki aşılama, iki tüp bebek sonunda hamile kaldım. Aramızda bir gün var. Çok sevindim senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…