2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ya kızlar uyku problemi nolacak ya? sürekli uykum var iş yerinde gözlerim kan çanağı, esneye esneye dolaşıyorum akşam olmak bilmiyor. ne zaman bitecek bi yorgunluk hali ne gündüzümden ne gecemden bir şey anlamıyorum artık..
hala bitmeyenler var mı benim gibi

Bizde duyduk kalp atışını 1 cm 7 haftalıkmış 3 hafta sonra tekrar çağırdı

Ay canım gözün aydın darısı yarın bizlere inşallah :)

Hiç sorma ağlayacağım resmen geçmedi bugün hiç o kadar zor duruyorum ki. Birde sağ omzum ağrıyor gidip yatmak istiyorum eve

eve gidip yemek yiyorum azıcık kocamla vakit geçirip yatıyorum. başka türlü işte gözümü açamıyorum. yorgunlukta mı 12.haftadan sona geçecek acaba?

eve gidip yemek yiyorum azıcık kocamla vakit geçirip yatıyorum. başka türlü işte gözümü açamıyorum. yorgunlukta mı 12.haftadan sona geçecek acaba?
Ben De 10 gibi yatmış oluyorum en geç hiçbir şey anlamıyorum eve gittiğimden.. bir sitede öyle yazıyordu 12. Hafta itibari ike vücut alışıyormuş. İnşallah biter bir an önce enerjim bitti depresif bir moda giriyorum buyüzden, ağlıyorum bazen eve gidince salak salak.

Ben sen yazdiktan sonra farkettim gece 3 falan değil 6 7 kez kalktim tuvalete. Sabah ta 6 da uyandim net şekilde. Gündüz uyku bastirmalari oluyor aynen

kızlar boynumda sivilceler çıkmaya başladı derinde ve ciddi acıyorlar acaba hormonlarla ilgili olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…