2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım geçmiş olsun çok. ben ayağı kırıldığı için mecburen röntgene giren hamileler de biliyorum. yani zorunlu durumlar haricinde sürekli olarak girilmesi sakıncalı. bir kez bir şey olacağını sanmıyorum ben Allah korumuştur onu sen merak etme hiç. hiçbirşeyi yoktur gönlünü rahat tut canım benim. hayırlı haberlerle gel inş.

geçmiş olsun. yanlız duyduğum kadarıyla hamileyken evde kedi köpek beslemek iyi değil duymuştum. onu kadın dıpumcuna sordunmu canım
evde evcil hayvan beslemenin hiçbir zararı yok. aşılarını düzenli yaptırırsan ve gerekli önlemleri alırsan hiçbir sıkıntısı yok çok şükür :) hatta bağışıklık güçlendiriyor bebeklerin ileriki dönemlerde daha az hastalığa yakalandığı bile kanıtlanmış :)

Ohhh Allah'a şükür yersiz çıkmış endişelerin ,dün yazmadım seni daha çok endişelendirmek istemedim ama belirtiler gidince insan ister istemez korkuyor, kalp atışıyla ilgili bilmiyorum ama eğer normal olmasaydı Dr mutlaka söylerdi normal demekki içini ferah tut.

Canım bizimkiler tüp bebek:)) özellikle kediyi uygun bulmuyor drlarımız.

günaydın, benimde 2 gündür belirtilerim gitti. kasık ağrım vardı artık pek hissetmiyorum. bel ağrım de öyle. korkuyorum yarın kontrolum var. inşallah bebeğime birşey olmamıştır.

günaydın, benimde 2 gündür belirtilerim gitti. kasık ağrım vardı artık pek hissetmiyorum. bel ağrım de öyle. korkuyorum yarın kontrolum var. inşallah bebeğime birşey olmamıştır.

Birimiz var diye korkarız,birimiz yok diye ,ne olacak bu halimiz :) benimde solda ağrı vardıya sağdada başladı dönüşümlü ,Rabbime emanet canım benim eğer onlara ömür verdiyse yaşayacaklar yoksada ne yapsakta tutamayız ben artık böyle düşünüyorum içim daha rahat oluyor ,içini ferah tut bak ozlmlvnt e noldu sağlıklı Allahıma binlerce kez şükür, hissediyorum seninkide sağlıklı inşallah.

inşallah canım,zorluklarla bu duyguyu yaşadık ve iki kaybım olunca korkuyorum gerçekten. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım,zorluklarla bu duyguyu yaşadık ve iki kaybım olunca korkuyorum gerçekten. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy aynıyız varya ,malesef benimde 2 kaybım var
Aminn canım benim inşallah, bütün hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.

Ayy aynıyız varya ,malesef benimde 2 kaybım var
Aminn canım benim inşallah, bütün hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
amin, diğer kayıplarımda hiç sıkıntı yaşamadım. hep kontrole gidince öğrendim. o yüzden kontrole gitmekde beni korkutuyor.

Canım hemen panik yapma gebelik boyunca ağrımız olacak diye bir şey yok. kasık ağrıları falan belki adet olmadığımız için oluşuyordu ve bünyelerimiz alışıyor bu sürece zamanla. Benimde ağrılarım şişkinliğim falan gitti sanki hamile değilim gibi :)

yarın kalp atışına gidicem bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun. içim biraz rahatladı. herkesi kasık ağrısı var sanıyordum. birden kesilince panik oldum..

ben napimm benim hiç ağrım olmadı en başından beri azcıkda size dertleneyim

Günaydın güzeller güzeli anneler :) Bugün doktorda olanlar gidecek olanlar var hayırlı haberlerle gelin inşallah bekliyoruz iyi haberlerinizi :) Benim randevum akşam 16'da, hepimiz iyi haberlerle inşallah

ya benim de yoğun bi bulantım yoktu ztn ama arada öğürme geliyodu 2 gündür hiç bişey yok hem seviniyorum midem bulanır diye korkuyodum çünkü hemde çok endişelendim bebek ne durumda acaba diye randevumda teee 25 martta

Gunaydinnnn guzel hamis annelerrr benimde sabah kalktigimda sanki adet olacakmisimm gibi sancim vardi acaba hala bu normalmi yaa bugun 10+0 oldumn

Günaydınlarr herkese Kizlar acik renk akınti ve kasık agrisi ile uyandim bugün. Progestanda kulaniyorum ama korkuyorum da bisey olacak diye. varmi ayni seyleri yasayanlar aranizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…