2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum oraya da kaydımı yaptırdım . benim doktor rubella ve toxoplazma ya bakmadı sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi napıyım sizce
Çoğunu sağlık ocağında yaptılar bir toxloPlazma yapmadılar devlet hastahanesi ve özel hastahaneler yapıyor yanlız . Dr a dedim bi onu yaptırmadım tamam sıkıntı. Yok dedi .

Ya bnm dr uzaktan cekio diemi bilmiyorum bn hiç ayakları felan göremiyorum ultrason da
Belkide benmde önce uzaktan çekiyordu sonra dur yaklaştıran dedi her yönden bakitti hem kendi kesede kanama alanı varmı diye bakıyor bu arada bnde bebeği her açıdan görüyorum minick br çıkıntılar vardı popo kısmında bn ayak diye düşündüm

amin, diğer kayıplarımda hiç sıkıntı yaşamadım. hep kontrole gidince öğrendim. o yüzden kontrole gitmekde beni korkutuyor.

Benim ilkinde çok açık pembe geldi gittim kalbi durmuştu ikincisinde hep kahverengi akıntım oldu 8.haftaya kadar korkumdan Dr a gitmedim kalp atışı için ama tabi mecbur gittim gittiğimde öğrendim ki 5.haftada kalmış İnşallah bu defa kucağıma alacağım :) korkma tatlım herşey güzel olacak inşallah.

Günaydın kızlarr.doktortayım ve sıramı bekliyorumm

Benimde 23 martta ,haftaya tekrar gidicem ben duramıycam sanırım. Rabbimin izniyle bebiş iyidir annesi inşallah.

Günaydınlarr herkese Kizlar acik renk akınti ve kasık agrisi ile uyandim bugün. Progestanda kulaniyorum ama korkuyorum da bisey olacak diye. varmi ayni seyleri yasayanlar aranizda.

Canım ben 6.haftada kırmızıyla uyandım şimdilik sorun yok Allaha şükür,korkma progestanını al,bol bol su iç ve bol bol dinlen uzanırken ayaklarının altına yastık koy.

Evet. Canım bende o yüzden korktum zatrn çok şükür bazen gidip gelebiliomuş belkide artık betahcg düşmeye. Başlamıstır

Şu 12.haftayıda bir atlatsak Allahın izniyle sanırım azıcık rahatlayacağız.

doğrudur uygun bulmazlar her ihtimale karşı ama kesin bir risk taşıyordur da diyemezler :)

Özellikle kedi diyorlar nedenini bende bilmiyorum, elbette canım tedbir amaçlı.

Kizlar kalp atışını duydumm.
Kesenin dışında ufak bi kanama var dedi.ilişkı yasak dedi.zaten kardeş gibi yatıyoruzz

Iki hafta sonra kontrole çağırdıı.inşallah bi sıkıntı çıkmazz

Hadi gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun, bol bol dinlen birşey olmaz Allahın izniyle.iğne ilaç birşey vermedimi canım.

Elfslmz aynı şeyleri yaşamışız. benimde ilkinde hiç duymadım. gelişimi durdu derdiler. ikincide korka korka gittim. kalp atışını gittiğim 3 muayenedede duydum. herşey normaldi. kalbi durdu. hatta kolları ayakları belli olmuştu. inşallah bu sağlıkla doğar. işte ister istemez korkuyor insan

Anladım canım neyse bidahaki kontrol de daha net görürüz inşallah bida ne zman cagırdı

Ay inşallah canım bu sefer üzülmeyelim

Haklısın canım ne zaman kucağımıza alacağız o zaman inanacağız sanırım , benim diğerleri normal yollarla oluşan gebelikti artık yaşım oldu 39 , son birkezde tüp bebek deneyelim dedik ,bu artık benim son şansım inşallah sağlıkla gelirler canım.

benimde tüp bebek. 38 yaşındayım. bende bu son denemem artık düşünmüyorum. ilaç olarak ne kullanıyorsun

benimde tüp bebek. 38 yaşındayım. bende bu son denemem artık düşünmüyorum. ilaç olarak ne kullanıyorsun

Sabah 2 akşam 2 estrofem
Sabah akşam 1 crinone jel
Proluton depot haftada 2
Coraspin
Hibor 3.500
Folik asit

Biraz önce tüp bebek merkezi mi aradım bugün itibariyle 9+1 oldum 10.haftsya girdim 4,5 güne estrofemi ve jeli bırak diğerlerine devam dedi.

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ?

sabah 3 estrofem
sabah akşam 1 crinone jel
haftada 1 proluton depot
coraspin
imom omega
clexane 4000
frobiol
bunları kullanıyorum. sanırım 12. haftaya kadar kullanıcam öyle demişti tüp bebek merkezi. bende bugün tam 7 hafta oldum.

Merhaba canım benim de tüp bebek. Estrofemi 5+4' te bıraktırdı. Ama şöyle bıraktım. Normalde 5 tane içiyordum. Bir gün dört tane içtim, sonraki gün üç , sonra iki, sonra bir. Yani yavaş yavaş bıraktırdı.

Sordum ben hibor claxene aynı biliyorsun bunu 36. Haftaya ,Coraspini 32.haftaya kadar, proluton depot uda 17,18.haftalara kadar genel prosedür böyle ama tabi muayeneye gelirsiniz ona göre karar verilir dedi.

Bende öylemi yapsam acaba 4,5 gün sonra dedi hergün bir azaltmak daha mantıklı ama birden kestiren çok merkez var , tüp bebek özel bölümünde 2017 Ekim anneleri var oradan da takipteyim:)
Canım sen kaçıncı haftadasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…