2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım çok geçmiş olsun. gaz olayını bilmiyorum ama eğer antibiyotik başladıysanız bir bağırsak düzenleyici kullan istersen. biz enterogermina verdik antibiyotik ishal yaptı çünkü...

yesoka90 canım ben de senin gibi düşündüm götürmeyecektim ama artık dayanamadım hiç bişi yememesine ateşine ve huysuzluğuna.

Dün doktora götürdük. Doktor muayene etti ve kan tahlili istedi. Ayrıca vücudu çok susuz kalmış halsiz kalmış diye serum taktı. Bi buçuk saat serum bağladılar. O sırada kan sonuçları çıktı crp 96 çıktı 6 vs olması gerekirken. Kanında enfeksiyon varmış. Bu denli yüksek çıkması belki idrardada bişi vardır diye idrar kültürü de yaptılar sonuçlar 3 güne çıkacakmış. Crp yüksek olduğu için 3 tane antibiyoikli iğne verdi doktor. Biri kataterden yapıldı ikisi de bugün ve yarın yapılacak.
Umarım Bi an önce iyileşir. Ama o kan alma serum verme bende travma yarattı onunla birlikte ben de ağladım..
Allahım evlatlarımızın acısını vermesin.

Kızlar yaa bu siteye nolmuş bildirimleri göremiyorum.

yesoka90 evet canım kusmadan önce üst solunum yolu enf ve idrar yolu enf geçirmişti antibiyotik kullanmıştık. Size verdiği şurup neydi ve dr üsye sonrası neden kusma oluştuğunu açıkladımı? Kızımada maflor damla yazdı sabah akşam 5 damla kullanıyorum.

canım çok geçmiş olsun. gaz olayını bilmiyorum ama eğer antibiyotik başladıysanız bir bağırsak düzenleyici kullan istersen. biz enterogermina verdik antibiyotik ishal yaptı çünkü...
Baslamadım canım daha hiç içimden gelmiyor ama ya cıgerlere inerse diye korkuyorum i. Bize de enterogermina tavsiye etti doktorumuz. Siz antıbıyotık ne kullanmıstınız

Çok geçmiş olsun canım. Crp baya yüksek çıkmış. 1 haftaya toparlar kuzucuk.

Kızlar Liv hospitala gittik bugün. Çok şükür ultrasonda sorun çıkmadı. Kilo ile birlikte insülin direnci gerçekleşmiştir deyip endokrine yönlendirdi.
Emzirirken hamile kalman çok umut verici dedi. Yine doğal yolla olma ihtimali yüksek dedi. Ama kan sulandırıcı iğne kullanmadığın için düşmüş olabilir dedi. Yani önceki doktor iğneye başlatmadığı için düşük yapmış olabilirim. Ben de öyle düşünüyordum. Çünkü tüm doktorlar erkenden başlatıyor.
Şimdi ben o doktoru arayıp bunları söylesem mi? Söylemesem içinde kalacak. Söylersem benim durumumda olan başkalarına ona göre davranır belki.

Uzun zamandır yazamadım bir türlü annem rahatsızlandı onunla ilgilendim sonra kendim hastalandım kızıma bulaştı bir taraftan işe git gel ayrıca eşim şehir dışına gitti iş için vs derken pert oldum resmen :-/ hala kırılıyorum ya nasıl bir öksürük ve halsizlik var anlatamam antibiyotik kullanıyorum ama o da pek işe yaramadı malesef. Umarım herkes iyidir kuzucuklar da iyidir okuyamadım sayfalar birikmiş.

bence arayıp söyle. bize dr sizin çocuğunuz olmaz tüp bebeğe başlayalım demişti 1 hafta sonra hamile kalmışım. hamile raporunu doktora yedirmeyi çok istemiştim. ben yapamadım sen yap. hem seninki daha ciddi bir konu...

canım çok geçmiş olsun hepinize üzüldüm:/

Baslamadım canım daha hiç içimden gelmiyor ama ya cıgerlere inerse diye korkuyorum i. Bize de enterogermina tavsiye etti doktorumuz. Siz antıbıyotık ne kullanmıstınız
bize önce inflex verdi 2.günde yanaklarında kırmızı döküntü yaptı onu kestik azitro verdi tabi yanakları için alerji ilacı da kullanmak zorunda kaldık.enterogermina günde 1 verdim 2.gün ishali düzeldi ama kutuyu bitirdim yine de

bana da gittiğim doktor bu yasa kadar nerdeydin demişti, çok ağlamıştım 1ay sonra hamile kaldım. Allah vicdanlı, bilgili doktorlarla karşılaştırsın

Canım peki crp nasıldı sızde ateşi kactı

Geçmiş olsun canim benim oglumda öyle olmustu hatirlarsan tam iyileşti derken 1hafta sonra yine hastalanmisti. Ilklinde ilac kullanmamıştık 2.sinde vermisti dr enfluvir. Hafif atlattı 2. Yi. Sadece burun akintisi hapşırık varsa biraz takip et bence.

Amin canım. Bir an once iyiessin kuzucuk. Insanın ici gidiyor onlar hasta olunca

Bence söyle ve dr u değiştir

geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…