2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz ilk turumuzu benelüks paris olarak yapmıştık sonra prag budapeste turuna gittik. Ilk turdan sonra begenmedim oralari. Belki ilk oraya gitsek daha farklı olurdu . Beklentim daha yüksekti :)))
Ay benim ruhum berdüş mü dersin yaa bende parisi beğenmedim :)))) benelüx nasıldı??

Eşim de Türki cumhuriyetleri filan istiyor. Karışmasa mısıra gitmeyi isterdim çok ama şu anda gözüm kesmiyor.

Canım çok çok geçmiş olsun yaa üst üste gelmiş resmen
Allah beterinden korusun.

Kusma işi sıkıntılı sanki böyle olmamalı bir problem var gibi. Benim büyük kız uzun süren bir gribin ardından aynı anlattığın gibi kusuyordu. Doktorumuz bebeklerde üsye reflüye sebep oluyor öyle olmuş demişti. Şurup kullandık geçti. Acaba sizde de öyle bir durum olmuş olabilir mi? Kusma öncesi hastalık var mıydı?

Bende takıntılıyım eşine mana bulamadım şimdi inşaallah nasip olur canım size de.

Canım ben iştahsızlık ve 39u geçmeyen ateşte doktora gitmiyorum çünkü hastaneler mikrop yuvası.
Bebeğin damağını ağız içini iyi kontrol et şayet ağzında yara yoksa ben olsam götürmezdim.

Diş dönemi bebekte bağışıklığı düşürüyor bu sebeple çok daha savunmasız oluyorlar misal basit bir virüs kapıyor normalde bir günde geçecek birşey bir hafta uzayabiliyor.

Ayran vs teklif edebilirsin onlara nasıl tepki veriyor?

Kızlar hepınıze geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler. Dolunayı sabah yıne doktora goturduk. Gecen sefer antibıyotıge gerek yok demişti bu doktor. Sımdı antıbıyotık baslayalım yesıl akıntı var bogazımda dedi. Zaten afedersınız burun akıntısı da yeşilimsi. Agzında sayamadığım kadar diş birden patlamış. Bugun 4 5 tane gordum.Ateşi cok cıkıyor. Calpol verıyorum.39 u gecerse verıyordum doktor kızdı 38i gecerse ver dedi.Ah yavrum asırı bitkin halsiz. Uyku uyuyamıyor burun akıntısından. Hepsini geçtim acayip bir gazı var. Neden anlamadım. Doktor hastalık zamanları olabılır bagırsak hassas oluyor dedı.Ama bıldıgınız gıbı degıl. Her gece 1 saat aralıksız gozlerı sısene kadar aglıyor aglıyor sonra bir gaz cıkarıyor afedersınız arka arkaya aglamadı kesılıyor ama bu sefer de bitkin düşüyor. Bu gaz olayı nıye oluyor. Basına gelen var mı aramızda. yesoka90 sen ne dersin. Bu gaz sımdı nereden cıktı

Ay benim ruhum berdüş mü dersin yaa bende parisi beğenmedim :)))) benelüx nasıldı??

Eşim de Türki cumhuriyetleri filan istiyor. Karışmasa mısıra gitmeyi isterdim çok ama şu anda gözüm kesmiyor.

Var ya ben de parise gittigimiz ilk gun sok oldum bu mu dedim sok. Metroları idrar kokuyordu,ressamlar tepesinde çöplerin icinde kocaman sıçanlar derken 2.gun eyfele gittik cok begendim. O atmosfer hosuma gitti bir aşk sehri var havası var hava kararınca eyfel etrafinda :))) ben esas amsterdama bayıldım tek sikinti uyuturucunun serbest olmasi biz eşimle sik sık yurtdisina yerlesme hayali kuruyoruz hepde hollanda adi gecerdi ama şimdi kaan olunca amsterdam olmaz diyorum hemen. sonuç hayaller hayatlar.... sabah kalkip paşa paşa bankaya gidiyorum:))))

Benelüks ülkelerinden dedigim gibi hollanda cok guzeldi insanları da cok sıcakkanlı, volendama bayıldım diyebilirim harika. Tarihi yer seviyorsan pek yoktu. Brüksel ve luksemburgu hic beğenmedim. Pek bir ozelligi yoktu. Lüksemburg cok kasvetli bir yer zaten depresyon ve intihar orani cok yüksekmiş. Para var ama huzur yok insanlarda. Bu arada bu begeniler tamamen kisiye bagli ben tarihi yapiyi hic sevmem ben o sehirdeki yasam şeklini gormeyi ,incik cincik gezmeyi seviyorum :)turkiyede otellere bir dünya para ödemektense yurtdışına çıkmak daha cazip ama kaanla güvenemiyorum henüz:))))

Balkanlara gittiniz mi? Herkes onu cok methediyor.

Kızlar Bu arada leyleği havada gördüm galibası. Taraklı dayız. Dimetilketondan el aldım :))
Yaza kadar evde yatışacam yetti.

Harika olmuş:) sizin gezme tutkunuza hayranım. Bizde kaan dan once öyleydik simdi yok (( benimde bir yerlere gidesim var ama ayarlayamiyoruz bir türlü. O leylek işine cok inanırım ben her sene havada görmeye çalışırım esimde hep oturanlari gösterir dalgasina ne zaman havada görsem cok gezerim leylek bulayım bari

Bizimkinde atak donemlerinde oluyor ne alaka bilmiyorum. Ağlıyor emiyor rahatlıyor. Ama cok sik uyanıyor diş donemindede bağırsaklar hareketli oluyor sanırım

kızlar tam iyilestik derken burun akıntısı, hapşırık başladı. ateş yok ama geçen sefer de sonradan olmuştu. acaba görürsem mı doktora yoksa beklesem mi?burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum.odaya soğan koydum. nasıl yine bulaştı acaba bizden mı geçti. şimdi yine ilaç yazarsa ne yapacağım daha 1 hafta olmadı bırakmalı

Canım gönlünden geçeni Allah nasip etsin inşallah.. aynı benim duygularımı paylaşmışsın Allah hayırlı zamanda sağlığıyla nasip etsin hepimize @nisandeniz e de inşallah..

Bi idrar testi yapsana
Canım çok incesin ya sağ ol :) şimdi doktora geldim. Bakalım ne diyecek

Kızlar ben de sütten kesmek istiyorum tek meme ile bu zamana geldim ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Gerçekten korkuyorum vermezsem ağlamaktan çatlar benimki.
Valla canim benimkide memeciydi biliyosun.ilk 2 gun cok kotu gecti sabaha kadar agladik dun aksam iyiydi cok sukur.bi sekilde atlatiliyor Allahın izniyle..
Canım bu gaz olayi 1 haftadir bizde de var.aynen senin dedigin gibi oyle bir gaz cikariyor ki arka arkaya rahatlayiveriyo kuzum.ama o gazi cikarana kadar da ciglik kiyamet bende anlamadim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…