2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım günde 1 defa da olsa sağ bence
Sagiyorum canim bende dun 3 kez sagdim bide.bugun sagmadim aksam eve gidince sagicam.
Ben sen bir hafta emzirmedim canım. Göğüsler dolunca rahatlayacağım kadar sağıyordum. Lavaboda sıkıyordum ama ben. Makineyle değil :)
Bende sagiyorum canim ama yine doluyor yine agrilar.bugun sagmadim hic eve gidince sagicam
Cok gecmis olsun canım.kusmasinin bitmesine sevindim..

liliyaa geçmişi okuyamadım adet durumu ne canım?
bugün de olmadım ya
takvimin yanlış olmasını umuyorum. 3 gün oldu gecikeli. hem korkuyorum istemiyorum bazen de içten içe istiyor gibiyim.
eğer adet olmazsam pztesi kan verecem. kimsenin haberi yok, söylemicem de. bi öğreneyim ilk önce sizle paylaşayım :)

Canım gönlünden geçeni Allah nasip etsin inşallah.. aynı benim duygularımı paylaşmışsın Allah hayırlı zamanda sağlığıyla nasip etsin hepimize @nisandeniz e de inşallah..

Bi idrar testi yapsana

Kızlar benim memeler fena durumda bu arada insallah mastit olmam.ağrım dun geceden beri artti.adacayı iciyorum sut kesilsin diye agri kesici de ictim.baska neler yapabilirim ?

Tarakla tara demislerdi burda bana. Ilik dus filan. Ama hic biri kar etmemisti en sonunda tersten emzirmiştim gecmisti. Acaba ilk once sütü kesmeye calissan sonrami memeyi bırakırtirsan. Deneyimli annelerin tavsiyesi vardır

Aman iyi allaha şükür geçmiş olsun canim

Bu nedir Allah aşkına karmakarışık birşeyler olmuş otomatik giriyodum site atmış dışarı şifremi unutmusum kullanıcı adım eksik kafam bir milyon savaştım resmen girmek için atomu parçalamak bundan daha kolay olmuştur ama hiç sevmedim karışmış buralar

Tarakla tara demislerdi burda bana. Ilik dus filan. Ama hic biri kar etmemisti en sonunda tersten emzirmiştim gecmisti. Acaba ilk once sütü kesmeye calissan sonrami memeyi bırakırtirsan. Deneyimli annelerin tavsiyesi vardır
Sicak dus aldim agri kesici ictim ve adacayi.eve gelince biraz sagdim su an rahatladim canim cok sagol.adacayi gercekten sutu azaltiyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…