2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İlkinde Esimin ısrarı ile yaptırmıştım . Bunda yaptırmayacağım gereksiz buluyorum
Bebeğim gelişmemiş.. hayatımın en kötü gününü yaşıyorum. Haşa isyan etmiyorum. Ama pazartesi kürtaj oluyorum..
Ah canim herşey allahtan çok üzgünüm ne denir ki . Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip Etsin inşallah . Tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin ...

Bebeğim gelişmemiş.. hayatımın en kötü gününü yaşıyorum. Haşa isyan etmiyorum. Ama pazartesi kürtaj oluyorum..
Canım Allah sabır versin. Sağlığınız yerinde olduktan sonra yine olur inşallah. Allah büyük. Daha önce kalbini görmüş müydün? Kaçıncı haftada kaldığını söylediler mi?

Canm neye bakıyorlar bu ikili testte??

Benden istemişti canm dün aldm sonuçları bir sorun yoktu çok şükür. Umarm sendende br sıkıntı cikmaz

Canm neye bakıyorlar bu ikili testte??
down sendromu varmı dşye bakıyorlar. bana da gereksiz geliyor allah korusun bir şey çıksa aldıracakmısınız? birde halamın kızına engelli demişlerdi. sapa sağlam bir erkek çocuğu dünyaya getirdi şimdi 8 yaşında. açıkcası bu test net bir bilgi vermiyor. çevremde herkes yaptırma diyor. ama doktorum ne der bilmiyorum

Ciddi mi bu ya ben doktora iliskiyle alakali sormustim ilk gittigimde bi slkinti yok demisti
Simdi iceri bosalma fln oyle bilgiler flnda bisey demedi
1 prof dr mumkunse 12. Haftaya kadar seks yok mecbursan iceri bosalmasin uyariyor rahmi dedi.
Tup bebek dr um ve suanki dr um hamilelik testi sonrasi serbest dedi. Biri iceri bosalmasin dedi. Yani 3 dr un yorumu bu sekildeydi.

Canim birsey olsa kalbi atmazdi ama. Hersey yolunda gibi sanki? Endise etme Dr birsey dedi mi?

geçmiş olsun. yanlız duyduğum kadarıyla hamileyken evde kedi köpek beslemek iyi değil duymuştum. onu kadın dıpumcuna sordunmu canım
Canim toxoplasma negatif cikti bende kedi yasak o sebeple ama onun disinda sorun olmuyor evde hayvan besleyenlerin bağışıklığı daha güçlü oluyor.

kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum oraya da kaydımı yaptırdım . benim doktor rubella ve toxoplazma ya bakmadı sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi napıyım sizce
Canim evde hayvan beslemiyorsan toxoplasma cok elzem değil ama rubella bana iki kez bakildi biri sinirda cikti cunku. O belki gerekli olabilir. Ozelde 200 lira bu testler.

Canim toxoplasma negatif cikti bende kedi yasak o sebeple ama onun disinda sorun olmuyor evde hayvan besleyenlerin bağışıklığı daha güçlü oluyor.
canım benim tüp bebek, tüp bebekle gebe kalanlara doktorlar doğru bulmuyor.

B
Ben de 40im benimki de tup bebek ve ayni gun doguruyoruz :)

Arkadaslar ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Bana estrofemi kalp atisiyla kestirdi dr. Proluton da 2 haftadir yok. Crinone bile gunde 1e indirdim. Coraspin sabit. Ay ben erken mi biraktim acaba?

Canim her hamilelik her bebek bambaska. Gecmisi unut sana tutunan bebegine kocaman sevgini gonder. Güçlenecektir sevginle

Ben yastan dolayi direk NIPT yaptıracağım yurtdisina kanimi gonderip baktiracagim.

Canım Allah sabır versin. Sağlığınız yerinde olduktan sonra yine olur inşallah. Allah büyük. Daha önce kalbini görmüş müydün? Kaçıncı haftada kaldığını söylediler mi?

Maşallah maşallah sen 7 haftalik mi oldun nisan denizin güzel kızı ya da oğlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…