2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canm neye bakıyorlar bu ikili testte??
İkili test sonucuna göre bebekte trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) denilen kromozomal anomalilerin bebekte olma riski araştırılır. Bu hastalıklar zeka geriliği ve bazı organ anomalileri olan hastalıklardır. Yanı Allah korusun bu tarz bir durumla karşılaşsam dahi aldırmayı düşünmediğim için yaptırmak istemiyorum . Sonuçta dışarıdan bir müdahale yapılamıyor ters bir durumda ...

sevindim bak dedim sana bnm gbi birşey cıkmadı çok şükür bida söz verelim birbirimize ve kendmize bebeğimize eziyet yapmayalım kurup kurup ...merak edersem ultarsona gitcem ben özeldki dr 1 ay sonra dedi 1 ay bekleyemem ki bn

Başka birşeye bakılıyor yani. O zamn hiç gerek yok net sonuc değil sonuçta yanılma payı da var bn yaptirmayacam eğer 4lü mi yapıyorlar ne onda tedavisi olan şeylere bakılıyorsa ona baktoririm ilerde ayrıntılı ultrason da var . Hayirlisi artık

Eki Görüntüle 1961806 Bu iğneler beni mafetti,karnımın her yeri mosmor. morarmaması için yapılacak birşey varmı
Allah yardımcınız olsun ya . Midemiz buluniyor diye dertleniyoruz biz de çok utandım şimdi . Kolaylıklar diliyorum . Rabbim sag salım kavuşmayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun ya . Midemiz buluniyor diye dertleniyoruz biz de çok utandım şimdi . Kolaylıklar diliyorum . Rabbim sag salım kavuşmayı nasip etsin
allah razı olsun. valla içim dışım ilaç iğne oldu. bebeğim sağlıkla dolsun ben çekmeye razıyımr

Coraspin olmuyor muymuş?
onuda kullanıyorum. günde 1 tane coraspin,1 tanede clexane 4000 iğne

İnş canim.beni de bir ay sonra çağırdı bende zor dayanırım.esimde bana memleketine git biraz kafan dağılsın annen biraz ilgilensin burda teksin diyor.7 saat yol var.ama doktora sormadım ordan çıktıktan sonra konuştuğumuz icin sizce bi sıkıntı olur mu gitsem.cok özledim burda tekim hiç kimsem Yok.

Bendee bacaktan yapıyorum aynen mosmor ya ben morluğunu geçtimde çok sızlatıyor sertleşiyor dokunduğumda acıyor
evet bacak ve kol daha çok morarıyor. kol ve bacağa göre göbek daha az morarıyor. aynı yerlere vurmaktan hem sızlıyor hem acıtıyor hem sertleşiyor. acayip bir iğne. koluma 1 tane vurdum avcumun içi kadar morardı 1 ay geçmedi.

Dün kızlara bebişi söyledik oleyy diye bi sevindilerki göbeğimi öpüyolar yakında ordan çıkacaksın seni kucağımıza alıcaz kardeşim diyolar içim pırpır ediyo diyo büyük kızım büyük dediğimde 6 yaşında inşallah doğduktan sonra da böyle olurlar

Eki Görüntüle 1961806 Bu iğneler beni mafetti,karnımın her yeri mosmor. morarmaması için yapılacak birşey varmı
Canim biraz kolundan yaptır Esine yada başkasına.surekli ayni yerlere yapılınca öyle oluyor bende kullanıyorum biraz karindan bi sağ kol bi sol kol şükür morarma Yok sende öyle dene istersen.bebisler icin mecburuz cunku

eşim vurabilirmi acaba bir deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…