2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Regl tarihime göre 6+6'dayım ama bebişin kaç haftalık göründüğünü bilmiyorum. Salı günü öğrenirim inşallah :) İlacı 5+4'te bıraktırmıştı.

evet ikiside kan sulandırıcı. bana 12 haftada bıraltıracak galiba. proluton depot da 4 tane vermişti. bugün bitti. devam et dermi bilmiyorum. yarın sorarım.

Yok vermedi hiçbisey.ne kadar dinlenebilirsek .evde ufak adam var ve surekli ilgi bekliyorrr

Kızlar napsam endiseden kurtulamiyorum. Asilamayla hamile kaldim ve bu 5.gebeligim. Göğüs acısı, uyku hali ve halsizlik disinda hicbir belirti yok bugun 5+1. Kese 4+4de minicik gözüktü.

Sabah aksam hibor3500
Coraspin
Folbiol
Vitabiol C
Dekort

Hicbir problem olmasa da önlem amacli kullaniyorum. Carsamba kontrolum var aklima geldikce aglayasim geliyo. Nasil rahatlicam bilmiyorum.

Rabbim sana bu mucizeyi yaşatmış cnm.tedavide yaşananlar çok zor biliyorum.bende o kadar ugraştimki en sonunda o mucizeyi yaşadım ve evladim yanımda.rabbim bana bi mucize yaşattı ve yine hamileyim.

Bak ben 4 aşilama, 3 tüp bebek denemesinden sonra kucağima aldim evladimi ve erken doğum bir ay küvezde kaldı.

Rabbime bol bol dua et. bebeğin ona emanet.üzme bebeğini streste iyi degıl cnm.Allaha emanet oll

Herkese merhaba bende 6+4 olduk ama dün kontrolde kalp sesini duymadık daha küçük dedi doktorum 5 gun sonra yeniden çağırdı siz ne zaman duymustunuz kalp sesini korkuyorum çok bu ikinci hamileliğin ilkini 25. Haftada sezerya le doğurmak zorunda kalmıştım preeklamsiden dolayı iğne de kullanıyorum kan sulandirici ama çok korkuyorum.

Bol bol okuyorum Allah kabul etsin. Ben dogal yolla hamile kalarak 4 gebelik kaybi yasadim. Tup bebek belki kayiplarimin çaresi olur dedim ama dr rapor icin iki igneli asilama sart dedi ve asilamada da kismen sperm seciliyo asilamayla sans verilmeli dedi ve çok şükür tuttu. Ama icim icimi yiyo asilamaninda dogal gebelikten farki yok bence o yuzden belirtimde olmayinca hep aglayasim geliyo. Tekrar kurtaj masasina yatacagim narkozdan hickirarak uyanacagim aklima geldikce icim daraliyo. Allahim hepimize gonul ferahligi versin.

selam kızlar nasılsınız aramıza yenı anne adayları gelmış saglıkla kucaklarına alırlar yavrularını ınsallah..... ben bı sorum olcak sızlere sımdı 11 ve 12. haftalarda ıkılı tarama testı yapmak gerekıyomuş nasıl bakıyosunuz yapılmalımı acaba hıc bı bıılgım olmadıgı ıcın sorım ıstedım

Canım aşılamada spermler yıkanıyor ve geriye en iyileri kalıyor. Öyle düşünme. İnşallah çarşamba günü güzel haber alırsın

Slm kızlar.bugun dr kontrolüm vardı çok şükür bebis iyi haftasına uyumlu 18mm olmuş bi problem Yok dedi.bende kaşıkta batmalar falan kesilince ve daha önceden dusuklerim olduğu icin hep endişe içindeydim.sukur ki bi sıkıntı çıkmadı belirti Yok falan diye kafamızda kuruyoruz ancak.rabbim eger isterse ki inş ister hayırlısıyla kucağımıza aldırır değilse biz ne yapsak boş.ben hamile olduğumu bilmeden adet olmayı beklediğim zaman evde odaları değiştirdim o kadar ağır seyler kaldırdım kı hala inanamıyorum ama demek ki rabbim koruyor
Hepimize inş her zaman hayırlı haberlerini duyursun rabbim ve sağlıkla kucağımıza aldırsın
Kalp atışını her duyusunda insanın içi eriyor resmen

bol bol dua et canım mucizeni sana verem Rabbim korusun meleğini de seni de ruhuna dinginlik versin inşallah bnm ilk gebeliğim 19. ayda artık tedaviye karar vermişken geldi bende çok düşünceliyim ama evham yapmamaya çlışıyorum Allah a emanet diyorum

bn sata göre 8+0 da bebeğin boyuna göre 7+0 dı aynı gün o gün duydum daha erken doktor çağırmamıştı bn geç duydum heralde biraz

Maasallah saglikla kucagina al insallah canim. Endiselenmek evham yapmak istemiyorum ama basaramiyorum rabbim ruh sagligimizi korusun insallah Allaha emanetler.

ben yaptırıcam gibi duruyo

Bebeğim gelişmemiş.. hayatımın en kötü gününü yaşıyorum. Haşa isyan etmiyorum. Ama pazartesi kürtaj oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…