2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ateşten bi arkadaşta ovunca morarmadığını sçyledi ama sende ovma demişsin bilemedm şimdi arkadaşın durumu daha fena olmasn karışmıyım en iisi :)
Canm bn bir kere topaklandi dagilsin diye ovdum çok fena mor hala geçmedi orası .her vücut bir değil belkide onla alakalı bna doktorum sıkı sıkı tembih etti ovma diye.

Ben sıkıyordum . Morluk oluyordu bir de yanıyor ki 1 dk sürüyor aklım çıkıyor
Az bir kısmı tutup çok sikarsan daha çok agriyo bn parmakları geniş tutup öyle topluyorum iki parmagimin arasına birazcık sıkıyorum en azından daha iyi oluyor..

sıkmadan deneyeyim yarın
bende olmuyor canım. bende kan pıhtılaşması yok zaten. tüp bebek olduğu için tedbir amaçlı verdi. 12.haftada bırakacağım.
onu doktoruna sor istersen dozajı artırabilir.

sıkmadan deneyeyim yarın

bende olmuyor canım. bende kan pıhtılaşması yok zaten. tüp bebek olduğu için tedbir amaçlı verdi. 12.haftada bırakacağım.
onu doktoruna sor istersen dozajı artırabilir.
Himm anladım .bunun için hematoloji ye gidecegm canm haftaya giderm artk anca. Sasirdm sabah öyle görünce hareketsizlkten de olabilir ..

Bende de olmuyor canım ..ama benimki yüksek doz zaten.. 5000 lik benimki

Kızlar selam, kesede şekil bozukluğu olan var mi aranızda.. benim bugün öyle görüldü. Kalp atışı var ama şekli bozuk düşük tehlikesi dedi doktor

Hareketsizlik de önemli tabi .. bir de varis varmıydı sende canım.. varis hamilelikte artiyormuş.. ağrı da yapıyor

kan pıhtılaşması varmı
Evet heterozigot
Hiç bi fikrim yok canım doktorunla konuş mutlaka

Hareketsizlik de önemli tabi .. bir de varis varmıydı sende canım.. varis hamilelikte artiyormuş.. ağrı da yapıyor
Yok canm varis yok bende en azından bn nilerk yok yani dizlerimde romatizma var annemde onun ağrısı vurmuştr damarlarına diyor . Gorecegz haftaya br gideym hematoloji ye de :)

Aynı ben işte gurbetteyiz bizde 12 saat uzak ucakla 6 saat dra sormadım ama izin verrceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…