Üzülme canım belki de yememesinde bir hayır vardır. Sena maşallah çok toplu bir bebek. Böyle yemeyerek kilo dengeliyordur belki. Ben yemediği zamanlarda böyle düşünerek rahatlıyorum ve hiç üstüne gitmiyorum büyük kızımda çok uğraşırdım çok pişmanım o günlere.
haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir gün
günaydın kızlar. az önce banyodan çıkarken fark etmedim oğlum elini koymuş araya parmağını sıkmıştırdim buz tutmaya çalıştım ama tutturmadi. dibinden morardı. inşallah tırnağı düşmez
kızlar sabahlarımı kızımı anneme kayınvalideme bırakmak çok zoruma gidiyor ya özellik kayınvalidem e bırakmak işkence resmen kıızmdan ayrılmak istemiyorum işide bırakmak istemiyorum of valla bbu aralar bunu düşünmekten kafam agrıyorr
haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir gün
Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/
Kızlar bugün benim doğum günüm ve bugün kızım bana ilk kez çiçek verdi :) :)
Evdeyken annem eline yapma çiçekleri veriyordu, hadi annene götür, diyordu. Anneye çiçek verilir diyordu. Biraz önce parktan arabaya yürürken yerden papatya koparıp bana verdi :) Tabii papatyaları kafasından tutup kopardığı için biraz hırpalanmış görünüyor ama hayatımda aldığım en güzel hediye :) Eki Görüntüle 2250249
Doğum günün kutlu olsun canim sevdiklerinle nice guzel yaslara oglumada dedesi öğretmiş bahceye çıkınca çiçek koparıp bana veriyor eriyorum resmen. Nasil güzel bir duyguymuş bu annelik
Sucuk, menemen, domatesli yumurta, ıspanaklı krep?
Ben kahvaltıda hiç puding vermedim o yüzden tarifim yok.
Akşamları tavuk suyu/kemik suyuna(en az 10 saat mum ateşte kaynamış) çorba veriyorum içine bir küçük dilim ekmek doğruyorum. Hazmı kolay gece uykuda rahatsız etmiyor.
Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/
evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)
evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)
ben de öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım, ev hanımıyım yani ve oğlumu yalnız büyütüyorum. ailem uzakta kayinvalidem eltimin kızını büyütüyor. tecrubesizligimle,pimpirikli ruh halimle sürekli araştırarak, sorarak büyütmeye çalışıyorum kuzey'i.anne olmak zor çalışsan da çalışmasan da... 1.5yildir uyku yok,dinlenme yok,karıkoca hayatı yok,sosyal hayat yok... dilerim bir gün "annecim sen çok iyi bir annesin" der :)
İnşallah canım.Su an her dertlerinde anne diyorlar inşallah buyuyunce de en ufak dertlerinde annem buna care desinler anne desinler yeterTabi Allah dert vermesin de o ayrı