Yok canm varis yok bende en azından bn nilerk yok yani dizlerimde romatizma var annemde onun ağrısı vurmuştr damarlarına diyor . Gorecegz haftaya br gideym hematoloji ye de :)
Kizlar saglik ocagina test verdim ebe genelde hepsi yapiliyor demisti bikactane yapmis bosa kan verdim yani bjdaha yaptircam sormadan yaptirmayin derim bjseye baktiklari yok
bende imom kullanıyorum yalnız bütün öğünlerimde süt ve sür ürünleri mevcut içinde demir emileodur bu durumda die düşünüyorum sen yemeklerle mi alıosun
bende imom kullanıyorum yalnız bütün öğünlerimde süt ve sür ürünleri mevcut içinde demir emileodur bu durumda die düşünüyorum sen yemeklerle mi alıosun
Kizlar saglik ocagina test verdim ebe genelde hepsi yapiliyor demisti bikactane yapmis bosa kan verdim yani bjdaha yaptircam sormadan yaptirmayin derim bjseye baktiklari yok
bizim uyuz aile hekime bi halta bakmadığı hiç yardımcı olmadığı için kapısını çalmaya bile tenezzül etmiyorum zorda kalmadıkça kadına kadın glukoza bakmış kolesterolde bakalım demiştm ona baktırmamış b12 d vit dedm onlara da bakılamadı bi halt yaptığı yok boş boş oturuyo sıra numarasını bile değiştirmio içeriyi dolu zannette girme diye uyuzz bak yine sinirlendm ilk idrar testi pozitif çıktı kadına diyorum pozitifi gördüm kanda bakalım kadın doğuma gitsene diyo sanki cebinden yapıo
hmm bende içinde yağda emilenlerde olduğu için yemeklerden sonra alıyorum ama peynir süt yoğurt hepsini severim demiri baskılıyorum sanırım kanda demir seviyeleri iyi çıktı ama depolanan demir varmış sanırım yeni üretilen kan için kullanılacak olan demirmiymiş neymiş ferritin o çok düşük çıktı kadın doğumda henüz takviyeye ihtiyacın yok kandaki değer ii dedi öyle kaldı imoma da ztn arkdaşlar önermişti
Teşekkür ederim canım. İçeriğine baktım da gayet iyi . Evet decavit de ben de bulantı yapıyor açıkcası iğrenerek içiyorum. Yarın imom alıcam. Çok sağol
Teşekkür ederim canım. İçeriğine baktım da gayet iyi . Evet decavit de ben de bulantı yapıyor açıkcası iğrenerek içiyorum. Yarın imom alıcam. Çok sağol
Yarın 8. haftaya giriyoruz canım. Bana da inanılmaz geliyor. Bir de karnımdaki unutulan embriyo biliyor musun
Laboratuvarı aradığımda "hiç dondurulmuş embriyonuz yok." demişlerdi. Ben de iki ay boyunca varlığından habersizdim :)
Hastaneye gidince dosyamın arka sayfasında dondurulmuş embriyo yazdığını gördüler :)
evde evcil hayvan beslemenin hiçbir zararı yok. aşılarını düzenli yaptırırsan ve gerekli önlemleri alırsan hiçbir sıkıntısı yok çok şükür :) hatta bağışıklık güçlendiriyor bebeklerin ileriki dönemlerde daha az hastalığa yakalandığı bile kanıtlanmış :)
Gecmis olsun cnm ins bebisine bisey opmaz.merak.etme meleginide allah korusun benimde kedim.vardi 6 sene baktim evladim gibiydi oglum olunca iki ay omce sahiplendormek zorunda kaldim oglum hic rahat vermedi cpk mutsuzdu kedi onu kiskandi cok agladim ama iyki diyorum.simdi onun mutluligi icin bebek.olunca cok zor ins sen vermek zorunda kalmazsin
Yarın 8. haftaya giriyoruz canım. Bana da inanılmaz geliyor. Bir de karnımdaki unutulan embriyo biliyor musun
Laboratuvarı aradığımda "hiç dondurulmuş embriyonuz yok." demişlerdi. Ben de iki ay boyunca varlığından habersizdim :)
Hastaneye gidince dosyamın arka sayfasında dondurulmuş embriyo yazdığını gördüler :)