2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaslar ben de tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Bana estrofemi kalp atisiyla kestirdi dr. Proluton da 2 haftadir yok. Crinone bile gunde 1e indirdim. Coraspin sabit. Ay ben erken mi biraktim acaba?
Benim de tüp bebek. Kalbinin oluştuğunu görünce estrofemi bıraktırdı. Henüz duymadık sesini

Nasıl yani ?? Kaç embriyo yerleştirdiler bilinmiyor mu? Ben anlamadım

canım iyi yapıyorsun. süt ürünleri çok önemliymiş. içmezsen yemezsen doğumdan sonra dişlerin dökülür dediler. bebek alıyormuş hep kasiyumu. bende yoğurt peynir ayran içiyorum. sütü çok severim ama tiksindim
Teşekkür ederim canım. İçeriğine baktım da gayet iyi . Evet decavit de ben de bulantı yapıyor açıkcası iğrenerek içiyorum. Yarın imom alıcam. Çok sağol
rica ederim canım. imom bulantı yapmaz rahat içersin

Eki Görüntüle 1961806 Bu iğneler beni mafetti,karnımın her yeri mosmor. morarmaması için yapılacak birşey varmı

Canım göbek deliğinin alt kısımlarına vurma. Oralar çok morarıyor. Tam göbek deliğinin hizasına, deliğin 5cm uzağına vur. Deriyi iki tırnağının arasında sıkıştır. Tırnakla sıkıştırınca damarlardan daha çok uzaklaşıyor deri.

Rapor çıkarınca ne oluyor canım?

Anladım canım. Tüp bebek için de rapor çıkarmışlardı, demek onun için ilaçları dört kutu falan alabiliyordum.
İğneleri eczaneden alırken daha rahat oluyor rapor olmazsa zaten vermiyorlar reçete ediliyor ama tek kutu fazla alabilmek için rapor lazm :) bildiğim böyle

Doktorum bugun bana da rapor çıkardı bir yıllık.receteye de bir ay kullanacağım kadar yanı 15 kutu yazdı clexan.hic para ödemeden bir aylık iğnemi aldım çok iyi oldu.ben 6000 lik kullanıyorum kutuda iki tane var.yani doktor istese iki aylık yazsa receteye onu bile alabiliriz bence

fark ödemiyormusunuz

Kizlar saglik ocagina test verdim ebe genelde hepsi yapiliyor demisti bikactane yapmis bosa kan verdim yani bjdaha yaptircam sormadan yaptirmayin derim bjseye baktiklari yok
Sizin bağlı bulunduğunuz sağlık ocagiyla ilgili sanırım . ToxlozpaZma hariç hepsini yaptırdım ben ki dr um tam bi mendebur :) dr a sormadın mi ebe ye gitmeden hangileri yapilacak diye çok saçmaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…