2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
herkese günaydın kızlar, benim Crinone jel ile ilgili bir sorum olacak kullanan arkadaşlara.bende vajinada kalıntı bırakıyor beyaz pul pul tortu gibi dökülüyor içimden. Bide tabi acayip akıntı yapıyor sizdede böyle bişey varmı yoksa bende yan etki falan mı yaptı anlamadım teşekkürler şimdiden

Canim evde hayvan beslemiyorsan toxoplasma cok elzem değil ama rubella bana iki kez bakildi biri sinirda cikti cunku. O belki gerekli olabilir. Ozelde 200 lira bu testler.
canım hayvan beslemiyorum hayvan görmüyorum bile nerdeyse :) ya kafama takıldı yapmaması acaba gerek mi duymadı ona bilemedim ki? 62 tl aldı benden normal kan testi için.

normal canım hepimizde aynı şeyler oluyor

Sana maşallah ne güçlü kadınsın vesselam 2 çocuk hamilelik eş iş birde kan sulandirici kullanıomussun Allah yardımcın olsun
Canım benim çok teşekkür ederim çok yoruluyorum kızların ikiside bana düşkün ama eşim yardımcı oluyor bulaşıkları hallediyor evi süpürüyor hamileliğimde iyi geçiyor çok şükür asıl doğumdan sonrada kardeşlerini kıskanırlarsa çok zorlanıcam

Kızlar merhaba. 9.haftaya yakın olup belirtileri yok olanınız var mı. Eskisi kadar yorgunlukta hissetmiyorum. Bulantı zaten genetik o da yok.
Randevuma 2hafta var daha. Ne yapayım?

Canım jeli sıktıktan sonra 10 dk yat, sonra yarım saat yürü diyorlar. Tabi ben yürüyemiyorum o kadar da koridorda on tur atıyorum. Televizyonun karşısında sağa sola spor yapar gibi hareket ediyorum. Bir şey kalmıyor

Kızlar merhaba. 9.haftaya yakın olup belirtileri yok olanınız var mı. Eskisi kadar yorgunlukta hissetmiyorum. Bulantı zaten genetik o da yok.
yaaa ben bennn bugün sata göre 9 ultrasona göre 8 deyim tam şişkinlik gitti uyku hali gitti kasık batmaları gitti bulantım ztn yoktu ama arada öğürme geliyodu iki gündür oda yok ödüm kopuo şimdi bişey mi oldu diye randevuma da tam 3 hafta varr

Canm hamilelikte yorgunluk ve uyku hali günü gününü tutmuyor ki bnce endiselenme 2 gün çok yorgun olursun sonra cok iyi olursun Değişir o takılma belirtilere.

Slm canım. Randevun nasıl geçti?
selam canım. yeni geldim. şükürler olsun bebeğim iyi. tam haftasında gözüktü.7+1 olmuşuz. kalp atışını duydum. sağlıklı dedi. yanlız ikizmiş ikizi yaşamamış. geçen haftaki lekelenmem ondan oldu galiba.

Canım bende 8+3 oldum ve geçen haftadaki belirtilerim bayağı gitti ama dün doktoruma gittim bebeğim çok şükür iyiydi elleri ayakları oluşmuştu herşey yolunda dedi öyle içim rahatladı ama benim dün gece alt karın bölgeme bi ağrı saplandı bayağı tedirgin oldum sabah uyandım geçmişti Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bizlerinde

Emily canım gözlerin aydın çok çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin Bu stresli günleri bir an önce sağlıkla atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

Emily canım gözlerin aydın çok çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin Bu stresli günleri bir an önce sağlıkla atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
amin canım. doktor bana dediki seni camdan aşağı atayım. karnının üstüne düş birde ben üstünde karnını tekmeleyim bebeğine birşey olmaz. ama biraz stres yap öldürür dedi. stresden uzak dur dedi. kafana bir şey takılırsa hemen çık gel bakalım dedi. sen 6 aya kadar ultrasona muhtaçsın dedi.

rabbim hepimizi bu süreci sakin atlatırız inş. rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Ayy çok sevindim canım. İnşallah hep böyle sağlıkla devam etsin. Benim ikinci embriyo nereye gitti acaba. Ben de merak ediyorum :)

Çok şükür . Gözün aydın canım .Allah devamını getirsin. Darısı başıma .. İkizi için de üzülme . Hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…