2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım aynen haberleselim bende ıkılı test için gidicem insallah bi sorun yoktur endise ediyo insan

Kızlar telefona indirdiğim uygulamada şöyle yazıyor: 10.haftadan itibaren pantolonlarınızın beli sizi rahatsız etmeye başlayabilir, hamile kıyafetleri almaya başlayabilirsiniz,beli lastikli şeyler giyin. Rahminiz bir greyfurt büyüklüğünde yani normal hâlinin iki katı oldu
Çok heyecanlandım bunları okuyunca ama hiç belirtim olmadığı için daha hamileliğim kesin değilmiş gibi hissediyorum :)

Ben de cok heyecanlaniyorum canim tarifsiz bi mutluluk rabbim hepimizinkini daim kılsın insallah. Benim de uyku hali halsizlik ve göğüs hassasiyeti disinda belirtim yok.

Geldim kızlar çok şükür bebek iyi kesenin etrafında kanamalar var.progestan yazdı ağızdan fitil olarak vermemiş.istirahat et dedi bizim evdeki ufak canavarla nasıl olacak bilmemm.
Eğer kanaman adet kanamasından çok olursa kasıklarında şiddetli ağrı filan olursa gel dedi.

Allah razı olsun hepinizdennnn

İnşallah atlatırsın canım. Allah korusun. Annen ya da kardeşin varsa yakında çağırsan senin için iyi olur

Canım allah yardımcın olsun insallah sıkıca tutunmustur bebegın sana sakin olmaya calıs

Korkma canım dualarımız seninle bebeğin orda olacak görüceksin

Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim sana bağışlasın

Allah sana bağışlasın cnm miniğini,haberdar et dua edelim

ay bize de haber ver canım mühim bişey diildir inşallah

İnşallah hiçbir şey olmaz canım. Allah yardımcın olsun

ozsen8279 cnm hayirli haberlerini bekliyoruz insallah bebisini sapasaglim gorursun dualarim seninle
Haber et

Hepinizden allah razı olsunn.iyiki varsınızzz:)))

Hayirli haberlerle geleceksin Allahin izniyle canim dualarim seninle dualarim hepimiz icin canim.
allah razı olsun canım. günümün yarısı uyuyarak geçiyor. sanırım progestan uyutuyor. inşallah yarın ilaçların en azından bir kısmını keser. senin kontrol ne zaman

progestanı bende içiyorum aşırı uyku yapıyor. uyursun biraz dinlenmiş olursun canım. geçmiş olsun

progestanı bende içiyorum aşırı uyku yapıyor. uyursun biraz dinlenmiş olursun canım. geçmiş olsun
Fitil olarak kullandigimda ilk hamileliginde uyku yapmamıştı.3 ay hep kullanmıştım o zmn.
Baş dönmeside yapar dedi bakalım tecrübe edicezz

Fitil olarak kullandigimda ilk hamileliginde uyku yapmamıştı.3 ay hep kullanmıştım o zmn.
Baş dönmeside yapar dedi bakalım tecrübe edicezz
evet fitil olarak kullandığımda banada birşey yapmadı. ağızdan alınca 1 saat sonra başdönesi ve uyku yapıyor. deliksiz uyuyorum. ilacı alınca 1 saat sonra ani hareketler yapmamaya ve ayakda durmamaya çalış canım. bayağı dönüyor başın.

sevindim canım Allah bağışlasın progestan ın fitil olarak kullanılanıyla ağızdan akınanı aynı tablet diye biliyorum sen fırsat buldukça dinlen

Rabbim daha iyi etsin canım. İnşaAllah tez zamanda durur kanama ve yok olur. Stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…