2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
AAA oğlumla adaşlar:) seninki nasıl sakin mi harektli mi:)
Cok yaramaz hareketli sinirli bir bebek hz.omer gibi cesur adaletli olsun diye taktim ama isim geciyo dogru onun heybetli sinirli bir yaposida varmis onjda aldi galiba ins buyudukce guzellesir senunkinin huyu nasil farklimi

Kizlar bugin kasik agrim var hapsurdum cok fena oldu dusucek.gibi agridi neden sizce

canım çok güzel blgılendırıyorsunda benım için çok zor bunları yapmak işe gidiyorum yarım saatte bır wcdeyım onlarca ınsan gırıp cıkıyor wcye bol su içiyorum pamuk iç çamasırı gıyıyorum ilişki yasak işteyken üşümemek elde değil çekiceğim var benim

allah razı olsun canım. günümün yarısı uyuyarak geçiyor. sanırım progestan uyutuyor. inşallah yarın ilaçların en azından bir kısmını keser. senin kontrol ne zaman
Progestani vajinal almiyosan uyutur canim. Benimde sali aksam randevum 7+5 olucam o gun nasipse.

ozsen8279 canim elhamdulillah sevindim bebeginin iyi olmasina..cocugunda varmis dinlenmek zor olur mutlaka bencede yakininda ise annen vs en azindan 1 hafta sana baksa dinlenirsin..Allahbyardimcin olsun

Malesef yakın
ozsen8279 canim elhamdulillah sevindim bebeginin iyi olmasina..cocugunda varmis dinlenmek zor olur mutlaka bencede yakininda ise annen vs en azindan 1 hafta sana baksa dinlenirsin..Allahbyardimcin olsun
Yakınımda ama hasta oda bana faydası olmaz.idare edicem bi şekilde.kayınvalidem görümcem alt katimda arada oglumu oraya gonderip dinlenirim artikk.

Hadı hayırlı haberlerle gel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…