kızımın ısmı ada buda kız olursa deniz koycam erkek olursa rahmet abımın adını koymak ıstıyorum ugur hakkımızda hayırlı olsun ınsallah ...bu arada cınsıyet ogrenen varmı aramızda :)
@nisandenizcanim ben bahsettigin jeli kullanamıyorum . Yanlız kum varmış böbreğimde dr a dedim sarı akıntım geliyor endişeliyim enfeksiyon olabilir mi dedim baktı ben herhangi bir sıkıntı gormuyorum koku ve idrarda yanma Yoksa korkma hiç dedi .
canım bişey soracağım ismin Kuran da geçmesi mi güzel anlamlı mı olması caiz? Bu konuda net bilgin varsa paylaşır mısın çünkü ben sırf bu niyetle koyacağım ismi inş.mesela kız olursa mira istiyordum ben Kuranda geçiyor ama anlamı karşı çıkmak kötü manalı?
Canim onemli olan manasinin guzel olmasi cunku isim cocuga tesir eder Kuranda gececek diye birsey yok zaten baksan kuranda kiz ismi olarak Meryem validemizin ismi var sadece..mesela aleyna koyuyorlar sirf kuranda geciyor diye yanlis cunku aleyna manasi bizim uzerimize demek yani herhangi guzel bir manasi yok..dini acidan ismin guzelligi onemli
Bu arada kizlar cocugun ahlakinin guzel olmasi icin 4 ay olmadan 70 insan suresi okunuyor toplasan 2 sayfaya yakin bi sure 29.cuzun sondan 4.sayfasinin altindan basliyo okumak isteyenler olur belki..ayrica 70 bin "subhanallahi ve bihamdihi" okunursa 4 ay olmadan cocugun aza noksanligi olmaz yani vucudunda organlarinda eksiklik noksanlik olmaz biiznillah
Katılıyorum cnm sana,bu çift isim son yıllrda çok yayıldı.bzm zamanımzda genelde tek isim olurdu.bende tek ve net seviyorum.öğrencilermden biliyorum veli baska kullanıyo ben baska hitap ediyorum karışık bşe oluyo.yalnız şöyle bişe var bazı isimlerin anlamı ağır oluyo onu hafifletmk için yanına bi isim geliyo anck kulağına okumak yeterli dinen,nüfusta olmasa da olur.biz öyle yaptık.ne kdr Eylülcü varmş burda:)
kızlar iyi geceler
idrar tahlili yaptırdım bakterı çıktı yuksek miktarda dıkkat etmeme ragmen kasıkta çok sızı yapıyor doktorum AKSEF 500 mg ANTIBIYOTİK verdi korkuyorum içmeye ya bişey olursa bebeğime kullanan varmı aranızdA YARDIMMMM...
Bogaz agrindan köklü kurtulmak istersen pamuga karbonat ve limon koyup bogazini icten silmen. Tabi kusma ihtimalin var bulantin varsa. Ama emin ol antibiyotik vs iyilestirmiyor. Tek çözüm. Gribe yakalanmamanin tek kosulu sinuse yerlestigi anda temizlemek. Cunku geniz akintisiyla bogaz sonra cigere iniyor. Onun da caresi abfen sinus rinse. Ben kendimi boyle korudum senelerdir.
Bogaz agrindan köklü kurtulmak istersen pamuga karbonat ve limon koyup bogazini icten silmen. Tabi kusma ihtimalin var bulantin varsa. Ama emin ol antibiyotik vs iyilestirmiyor. Tek çözüm. Gribe yakalanmamanin tek kosulu sinuse yerlestigi anda temizlemek. Cunku geniz akintisiyla bogaz sonra cigere iniyor. Onun da caresi abfen sinus rinse. Ben kendimi boyle korudum senelerdir.
Kızlar selam nasıl geçio hamilelikler? Benim bulantım devam ediyo gecen hafta doktorda bebegımı gördüm cok sukur elleri kolları herseyı olusmus ılk kez keseden sonra onu karsımda kanlı canlı gorunce agladım allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın da ikili test için gidicez 12+4 oluyoruz allahın izniyle güzel sonuclar alırız umarım. İsim için kız olursa defne koyucaz kesinlikle cok netiz. Erkek olursa esim sarp arda istiyor bende onu kırmam sanıyorum . Aksamları da erkenden uyuyorum siZde durunlar ne? Kendinize iyi bakın ❤
Kızlar selam nasıl geçio hamilelikler? Benim bulantım devam ediyo gecen hafta doktorda bebegımı gördüm cok sukur elleri kolları herseyı olusmus ılk kez keseden sonra onu karsımda kanlı canlı gorunce agladım allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın da ikili test için gidicez 12+4 oluyoruz allahın izniyle güzel sonuclar alırız umarım. İsim için kız olursa defne koyucaz kesinlikle cok netiz. Erkek olursa esim sarp arda istiyor bende onu kırmam sanıyorum . Aksamları da erkenden uyuyorum siZde durunlar ne? Kendinize iyi bakın ❤
Merhaba haberlerine hem mutlu oldum hem de senin gibi ben de bulantim azalacak umidine sahipken, bugun midemin birsuru safra uretmesi sebebiyle yine çıkardım.
Pazartesi genetik test sonuclarini alacagim carsamba da dr randevum var. 1 ay oldu bebegimi goreli. Hevesle bekliyorum. Belki cinsiyet tahmini yapar drum.
Biraz sancim var birkac gundur ama sanirim rahim ici sekilleniyor suara.
Uykum biraz degisken. Guzel haberlerimizi paylasmak dilegiyle.