2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
gunaydınn guzel anneler :) bir kac gundur takip edemedim sayfalar alıp başını gitmiş....
cinsiyeti ben de çok merak ediyorumm. Oğlum var adı Doruk sanki bu bebişde erkekmiş gibi geliyor. Erkek olursa Yaman olacak ismi. Kız olursa belli değil :)

Bu arada kilo alımları ne alemdee

mide bulantılarından dolayı kilo veriyorum canım alıma başlamadım henüz ben

kızlar birsey sorucam devlet hastanelerinde ki analık hakkı durumu hakkında iyi bir bilgiye sahip olan varmı:) normalde ozele gittim bir iki sonra devlet hastanesine gittim ucretli oderim dedim gebe polikliniginden randevu almıstım hamilemisiniz dediler evet dedim analık hakkı var dendi ucret odemedim sonra doktor dahiliye bolumune gonderdi kadın ugrastı baya ucretsiz girdim ama bugun gittigimde dahiliye bolumu icin analık hakkı kısmına girememis ucretli girdim..analık hakkı sadece gebe poliklinigindemi gecerli oluyor

Kız olursa Ayşe, erkek olursa Mustafa

Eymen ismini ben çok beğeniyordum, Efendimiz (sav) bana annem Amineden sonra en çok eymenin emeği geçti demiş. Eymen Fatıma (radıyallahu anh)'ın en yakın arkadaşıymış ve efendimize çok düşkünmüş. Ama şimdilerde herkes erkek çocuklarına bu ismi verdi.

Aynı gün içinde olduğu için de olmuş olabilir mi acaba. Ben ssklıyım kadın Doğuma gittiğimde aynı gün göz için fiş alamamıştım.

Aynı gün içinde olduğu için de olmuş olabilir mi acaba. Ben ssklıyım kadın Doğuma gittiğimde aynı gün göz için fiş alamamıştım.
yok canım bir ay oldu en son gideli ama dahiliye bolumu icin oldugundan mı faydalanamadım diye dusundum

Katılıyorum cnm sana,bu çift isim son yıllrda çok yayıldı.bzm zamanımzda genelde tek isim olurdu.bende tek ve net seviyorum.öğrencilermden biliyorum veli baska kullanıyo ben baska hitap ediyorum karışık bşe oluyo.yalnız şöyle bişe var bazı isimlerin anlamı ağır oluyo onu hafifletmk için yanına bi isim geliyo anck kulağına okumak yeterli dinen,nüfusta olmasa da olur.biz öyle yaptık.ne kdr Eylülcü varmş burda:)

mide bulantılarından dolayı kilo veriyorum canım alıma başlamadım henüz ben

Umarım en kısa surede gecer.Bulantıların tek artısı kilo alınmaması sanırım..

İlk kez duyuyorum canım

Evet benimd e tanıdıgım hem erkek hem de kız eymen var :)

Hayirli cumalar kızlar herkes isim dusunmus biz hic konusmadik cinsuyet belli olsun bi bakariz oğlumun adi omer

Bnde kusmalardan dolayı verdim alamadım

Crinone jel kullanan arkadaşlar. Sitede aradım, başka yerde bulamadım, o yüzden buraya yazıyorum. Tortular sarı renk olmaya başladı. Enfeksiyon kapmış olabilir miyim? Hayatımda hiç mantar, enfeksiyon yaşamadım. O yüzden bilmiyorum. Enfeksiyon olsa başka ne belirtisi olur?

Canim ne kadar beklerse icinde okadar rengi koyulasiyor. Siyaha kadar gidiyor. Kokuya dikkat etmen gerek. Koku degisirse sorun vardir. Ben az once kusarken refleksle butun içim temizlendi.

bende bazı günler sarı yeşilimsi oluyor bazen beyaz geliyor. ben olsam 1-2 gün takip ederim düzelmezse pzt dr u arardım. Gönlünü ferah tut enfeksiyon olsa yanma kaşıntı filan da olur bence

Canım ilaçla ilgisini bilmem ama bende bir kere enfeksiyon olmuştu kötü bir koku oluyor ben öyle fark etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…