2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hem kan veriliyormus hem de bebek ultrasonla inceleniyormus. Ense kalınlığina bakılıyor. Cinsiyet öğrenen de çok oluyormuş :)
Evet kan veriliyor ama bebegın ense kalınlıgı için ultrasonda şart. Bebegın ense ölçüsü de ancak bebek yan yatmıs pozisyondayken alınabiliyormus ve benbugün 3saatımı hastanede gecirdim tam 6kere ultrasonla baktık ama istediğimiz pozisyona bebeğim gelmediği için ense ölçümünü alamadık. Ptesi sabahtan yine gidicem insallah bu seferölcüyü alabiliriz ve sonuclar da güzel olur. Cogu ölçümdr bebek istenilen yan pozisyona gelene kadar saatler geciyormus oyuzden size tavsıyem ikili test randevunuzu en erken saate alın ki aksilik cıkarsa uzayan saatlerde bebegın dönmesi için zaman gerekiyor. Kendinize iyi bakın

Maalesef benim doktorun sadece öğleden sonra muayenesi var. Başka şehirde olduğu için de çok erken gidemiyoruz. Vajinal baksa görebilirdi belki de. Yani karından bakınca yan yatiyorsa, aşağıdan bakınca profilden görünür diye bir mantık yürüttüm :)

Canım doktorum epey tecrubelı bırısı vajınal bakmakla ılgısı yok cunku bebek dıkey degıl anne karnında ekmek gıbı yatay olmalı. Boyle olabılıyormus oyuzden yıne erken gıdıcem belkı 3saatte degıl 6saatte pozısyon degıstırır bebek bılemıyoruz ve ona mudahale de edemıyoruz. Belkı evden erken saatte cıkarsan ogleden sonrakı ılk muayeneye sıra alırsın boylece suprızlere karsı zamanın olur

Selam kızlar sizde duygu durumları nasıl ben herşeye ağlar oldum ümmiye teyzenin reklam filmi varya onu izlerken ağlıyorum geçen gün kitap okurken ağladım
Ve eskiye göre daha çabuk sinirleniyorum Allah tan kocam alttan alıyo yoksa hergün kavga ederdik

Benim durum o kadar vahim değil sanırım sabah kalkınca daha iyiceydim . Bal karabiber limon karıştırdım ılık suya içtim iyi geldi umarım tekrarlamaz

Kızlar bu sabah kanamam oldu resmen bir yerim kesilmiş gibi kıpkırmızı kan boşaldı doktora gittim bir sıkıntı yok doktor kanama alanı görmedi damar olabilir dedi bize de dua edin

Kızlar bu sabah kanamam oldu resmen bir yerim kesilmiş gibi kıpkırmızı kan boşaldı doktora gittim bir sıkıntı yok doktor kanama alanı görmedi damar olabilir dedi bize de dua edin
Allah yardımcın olsun canım sakin olmaya çalış inşallah bişeycikler yoktur

Faydası oluyor canım rahatlatıyor baya. Kusmalar en aza iniyor. Bulantılar da hafifliyor. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı. O zaman hepsi unutulur.

Ücret ne kadar canım 2li test

Ayyy o reklamda bende çok fena oldum, biri bişey sorsa hıçkıra hıçkıra ağlardım. Reklamların çoğu öyle yapıyor. Bir de kuruntular arttı, eşim attığı her adımdan haber vermek zorunda kalıyor, ayrıntılı :)

Canım Allah korusun, inşallah bir şey yoktur. Bebiş büyüdükçe bazen damar çatlatabiliyormuş, doktor da bebekle ilgili bir sorun görmemiş.

Merhaba kızlar özellikle akşamları karnım sisiyor gaz dolyo . Beni rahatsız ediyor . Kokularla başım belada . Bu konuda siz ne yapiyorsunuz

emily07 nasil gecti canim muayenen?
selam canım. şükürler olsun iyi geçti. Büyümüş hatta hareketlenmeye başlamış. kollarını oynatıyordu. doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi. ilaçlara devam dedi. üşümemi sordum. progestan tansiyonunu düşürür hem üşütür hem uyku hemde baş dönmesi yapar dedi. 7 nisanda bütün ilaçlar bitecekmiş. sadece clexane,coraspin,vitamin ve demir vereceğim dedi.1 nisanda kontrol

Ücret ne kadar canım 2li test
Canım ben gittiğim öZelde 230 a yaptırdım. Doktorum bide down sendromu ıcın dogruluk oranı cok daha yuksek kan testının deney için ingiltereye gittiği bi testten bahsetti o da 1600tl mi neymiş, onu yaptırmadık standart ıkılı testte karar kıldık. Ptesi gunu bebegımın durus poZisyonu umarım uygun olur da enseyi ölceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…