2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah razı olsun. Evet hem kadın doğum doktoru hem kbb doktoru önerdi. Birsey olmaz dedi. Ama hep bi kanı var ya ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diye. Kafam ona takıldı. Hamilelik insanı çok pimpirikli yapıyor.
ben daha 7 haftalıkken fitil kullandım donaxyl enfeksiyon için bidaha da kontrole gitmedm haftaya cmt randevum içim hep pırpır bişey olmuşmudur acaba diye ama doktor verdi sonuçta zararı yararından fazla olsa vermezdi

ben daha 7 haftalıkken fitil kullandım donaxyl enfeksiyon için bidaha da kontrole gitmedm haftaya cmt randevum içim hep pırpır bişey olmuşmudur acaba diye ama doktor verdi sonuçta zararı yararından fazla olsa vermezdi
Aynen benim de 8. Hafta bitmek üzere. Doktora güveniyorum aslında ama. İşte o amalar bitmiyo. Şu 3 ay bi bitseydi iyi olurdu. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Başka hangi doktora gideceğimi bilsemm gidecem aslında .yakinimda bi hasstane var ama orayi sevmiyorum.devletede gitmek istemiyorum bugün asistanlar vardır hafta sonu.şimdilik beklemedeyim.kanamam azaldı dinlenmeye çalısıyorum

Şimdilik iyi gidiyo gibi.ağrım filanda yokk.bakalım eger tekrar pıhtı gibi gelirse giderim.

İnşallah geçer kanaman. Hangi şehirdesin? Belki aynı şehirde olan arkadaşlar doktor tavsiye edebilir.

Bir de deneyimli annelere bir sorum var. Göğüs ucu olmaması ne demek ? Yani normalde belirgin bir göğüs ucu olmayıp üşüyünce falan ortaya çıkması bu anlama mı geliyor?

Bir de deneyimli annelere bir sorum var. Göğüs ucu olmaması ne demek ? Yani normalde belirgin bir göğüs ucu olmayıp üşüyünce falan ortaya çıkması bu anlama mı geliyor?
Göğüs ucunun az belirgin olması demek. Yani biraz fazla çıkıntılı olsa bebek daha rahat ağzına alıp süt içebilecek. Ama bence çok da önemli bişey değil. Her halükarda içebiliyorlar. Biraz daha zor oluyor sadece

Sancım karın ağrım yokk.ped dolmuyor.sabah kalktigimda tuvalete düştü findiktan biraz buyuk.sildikçe geliyor peceteye. sadece progestan igne verdi
Yat kalkma canım, düşünmemeye çalış. Hastaneye gitsen de sana bişey yapamicaklar hafta sonu. Yolda sarsılman yanına kalıcak. Doktorum, senin buraya gelmen daha tehlikeli, sancın olmadıkça bir daha gelme demişti. Belki o pıhtı kanamaya sebep oldu ve kalan kanlar geliyor. Yakında geçecektir inşaAllah. Yarın kontrolüne gider bebişinin iyi olduğunu görürsün inşaAllah.

Selam kızlar cinsiyet öğrenen oldumu aramızda benimki 10hafta 3gunluk.bu ayın sonunda randevum var bakalım inşallah sağlıkla büyüyodur bebişlerimiz. Bide karnında kıpırtı hareket hisseden oldumu bana diyorlarki bu haftalarinda karnında bi kıpırtı hissedersen erken, 3,5 aylık olunca hissedersen bebek kiz. Ama daha çok erken değil mi. pir pir atma gibi bişeyler hissedeniniz varmı.

Gecmis olsun cnm Rabbim korusun bebeğini inşallah ..

Canim bazı insanlarda hiç olmuyor cok zorlanıyorlar etrafımda var biliyorum göğüs ucuna takılan plastik meme uclari var vakumlu ondan yapıştırıyorlar .zaten bilirsin kendinden az cok uc kısmı çıkık olmuyor bazı kadınların

Bu grip beni mahvetti. Bütün kış hiç hasta olmadım. Şimdi mi buldu beni ya. Halsizlik bi yandan, içtiğim antibiyotik bebeğe zarar verir mi endişesi bi yandan. Moralim çok bozuk.
zaten bu bahar aylarındaki grip daha fena . benimde ses gitti bu sabah bir acayip çıkıyor sesim derdimi anlatamıyorum cok zor bir durum benim gibi konuşan biri icin geçmiş olsun sanada biran evvel atlatırsın inşallah . Hiç çekilmiyor biliyorum...

Göğüs ucu olmadıgı zmn bebek tutmakta zorlaniyor memeyi.benim gögus ucum yoktu emziremedim.küvezde biberona alışmıştı.
Eve gelince uç olmadıgı için beni tutmadı.eczaneden göğüse takılan uçlar var onuda tutmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…