2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben bugün sordum 40tl dediler hastanede

Çok teşekkür ederim demek ki standart bi fiyat yok

Aynen ben de ağlak oldum.. o reklamada ağladım .. sinirlilik bende de var. Hem de incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere kızıyor sinirleniyorum .. bazen de ruhsuz davranıyorum

Gecmis olsun fasulye geliyor
Umarım bir daha yaşamazsın insan Tedirgin olur tabi ama sukur ki dr un rahatlatmamış içini.
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır misiniz
Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum ❤
Hosgeldin aramıza :)
Amin. sag salım kavuşuruz inşallah hepimiz bebislerimize ...

Gunaydin kizlarrr((
Ya benim kanamam çoğaldı biraz ve sabak pòhtò seklinde gelmeye başladı.ne yapmam lzm bilmiyorum yaa.

Doktor adet kanamasindan çok kanaman olursa karnında sancı hissedersen gel dedi ama bu pıhtılar normalmi bilemiyorum.

Offf ne yapmam lzm inanın bilemiyorumm

Canım sanırım hepimizde aynı..bende geçen gün hastaneye gittim doktorufuk bekliyorum karşımda doğum yapanların isimlerinin ciktigi ekran vardı. Ben gittiğimde doğumda yaziyodu sonra bebeğinin gramı falan yazdı çok duygulandım hastanede tanımadığım birinin doğumuna hüngür hüngür ağladım sevinçten herkes bana bişey oldu sandi

Canim bir arkadaşımin kanamasinda dr whatsapp tan resmine bakiyordu. Konusup bir resmini gondersen? Ben senin yerinde olsam direk giderdim hastaneye. Pihtinin da tehlikelisi tehlikesizi var. Dr anlar ancak.

Bu grip beni mahvetti. Bütün kış hiç hasta olmadım. Şimdi mi buldu beni ya. Halsizlik bi yandan, içtiğim antibiyotik bebeğe zarar verir mi endişesi bi yandan. Moralim çok bozuk.

Sancı veya karın ağrısı var mı canım. Ped tam doluyor mu ve değişim süren ne kadar bunu takip et. Stres yapma, daha çok tetikliyor. Bu saydıklarım yoksa yatıp uyumaya çalış. İçin rahat etmiyorsa hastaneye git yatış versinler serum takarlar. proluton depot iğne yaptırmışmıydın.

Günaydın kızlar bu sabah ilk defa hayatım boyunca hiç olmamıştı burnum kanadı epeyi bi telaşlandım ama olurmuş gebelikte netten bilgi aldım öyle yazıyor

Sancım karın ağrım yokk.ped dolmuyor.sabah kalktigimda tuvalete düştü findiktan biraz buyuk.sildikçe geliyor peceteye. sadece progestan igne verdi

ben duramaz bi doktora daha görünürdüm canım mühim bişey siildir inşallah

Bence başka bi Dr a git hemen

Merhaba canım. Nasıl oldun? Antibiyotiği kullandın mı? Bana da boğaz enfeksiyonu ve grip için verdi antibiyotik. Kullanıyorum ama endişliyim.

Merhaba canım. Nasıl oldun? Antibiyotiği kullandın mı? Bana da boğaz enfeksiyonu ve grip için verdi antibiyotik. Kullanıyorum ama endişliyim.
Endişelenmene gerek yok canım dr önermedimi ilacı . Hem largopen hamlele ve lohusalar için güvenle kullanılan ilaç. Rahat ol

Bence de başka bir doktora git. İnşallah birşey yoktur. Allah bebişini korusun. Ama ihmal etme hemen bir doktora git.

Endişelenmene gerek yok canım dr önermedimi ilacı . Hem largopen hamlele ve lohusalar için güvenle kullanılan ilaç. Rahat ol
Allah razı olsun. Evet hem kadın doğum doktoru hem kbb doktoru önerdi. Birsey olmaz dedi. Ama hep bi kanı var ya ilk 3 ay ilaç kullanılmaz diye. Kafam ona takıldı. Hamilelik insanı çok pimpirikli yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…