2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Astrolog dinledim. 20 mart sabahi gülerek uyanin. 20 mart bahar ekinoksu gününü nasil yasarsaniz 6 ayiniz oyle geçecekmiş. Sevdiginiz seyleri yapin, bereketli gidalari yiyin, enerjinizi cok yuksek ve pozitif tutun. Kendinize zaman ayırın. Borclarinizi ödeyeceğinize inanın, paralarin heryerden gelebileceğini inanın. Sevdiklerinizle olun. İnancınızı sevgiyle yaşayın. Sevmediginiz inanmadiginiz herseyden uzak durun. Bol kahkaha atın.
Tüm guzel hayallerinizin gerceklesecegine inanarak geçirin.
Cok onemli bir gunmus bu sene

Doğum günlerimiz aynı belirtilerde aynı senle:) bu gece bende uyuyamadım. sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. yoksa böyle bi öğürme hisse halsizlik basıyor. İnşallah öğreniriz bu hafta cinsiyetleri :)

bana doktorum 12.haftada gel öğreniriz demişti canım bakalım heyecanla bekliyorum bende

Hadi inşallah :)

Doğum günlerimiz aynı belirtilerde aynı senle:) bu gece bende uyuyamadım. sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. yoksa böyle bi öğürme hisse halsizlik basıyor. İnşallah öğreniriz bu hafta cinsiyetleri :)

bana doktorum 12.haftada gel öğreniriz demişti canım bakalım heyecanla bekliyorum bende

Hadi inşallah :)

kızlarr günaydın doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönün geri kalanımıza sabretmek düşüyo benm kontrok bu cmt nasipse :)

yine karşınıza can alıcı bi soruyla geldim hamilelikte ağda deneyimli anneler fikirlerinizi bekliyorum ben bayadır lazer epilasyona gidiyorum tüylerim baya azaldı bu durumda jilet yapıp tekrar çoğalmalarına sebep olmak istemiyorum hem de temiz gelmiyo bana ama evde tek ağda yapıcak cesaretide kendimde bulamıyorum yardımcı olcak kimsem yok annem babam hasta ona bakıyo tek çözümüm bi güzellik merkezi ya da kuaförde yaptırmak mı sizce

N nazlizeynepo geçen hafta gittiğimde bişey söylemedi dr. Ama sol tarafta olduğunu düşünüyorum. Sol kasığım sızlıyor hafif. Kızımda da sol kasığım yüzünde baya sıkıntılıydım. Öyle ağrırdıki topallayarak yürüyodum. Ama bu sefer erken oldu sanki. Kilodan hep Senin ne taraftaymış?

Bencede canım kuaföre gidiver

ben ilk hamileliğimde hep kuaföre gittim. bunda da 1 kere siftah yaptım. Kendin uğraşma kuaför rahat oluyo

Benim de sol taraf hep sancıdı simdi saga meyillendi. Ilk basta sol sonra sağ erkeğe, ilk basta sağ sonra sol kıza yoruluyor.

benim doktorumda normal de 3 haftada bir çağırıyor. ben en azından 4.aya kadar 2 haftada olsun dedim tamam dedi. iki haftada gidiyorum. doktorunuzla konuşursanız belki sizinde öyle yapar

Söylücem canım bakalım ne diyecek

Benim de sol taraf hep sancıdı simdi saga meyillendi. Ilk basta sol sonra sağ erkeğe, ilk basta sağ sonra sol kıza yoruluyor.

Benim hep soldu ve kızım oldu. Demek hep sağ olunca da erkek oluyo:) 4 seçenek

Ama şuana kadar ilk hamileliğime benzer şeyler yaşadım. Bu biraz daha ağır geçiyor sadece. O yüzden sanki kızım olacakmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…