2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sürekli su için deniliyor ama su benim midemi bulandırıyor sizin bulanmıyor mu

kızlar bugün kasıklarımda bir agrı var sızı gibi szce neden

Gunaydin hepimize nefis bir hafta diliyorum. Bugun nipt testim cikacak ve dra gidecegim 1 ay sonra ilk kez. Bayagi bir heyecanliyim :)
Günaydın herkese. İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım. 1 aydan sonra bebeğin ne kadar büyümüstür :) Nıpt testi ne zaman yapılıyor canım. Ben 9. Haftamı doldurdum.Cumartesi kontrolüm. Doktorum henüz boyle birseyden bahsetmedi.

Gunaydin hepimize nefis bir hafta diliyorum. Bugun nipt testim cikacak ve dra gidecegim 1 ay sonra ilk kez. Bayagi bir heyecanliyim :)
Günaydın herkese..cnm daha önce sen mi demiştin bu nipt testinde cinsiyet de belli oluyo dye? Bgn öğrenicekmisin yoksa:) inşallh güzel sonçlar olsun.

Günaydın kızlarrr
İyi haftlar herkese ..
Ben dün akşam bi kıpırtılar hissettim sankimmm
İkinciler daha çabuk hissedilirmiş derlerdi bu kadar çabuk beklemiyordum :)
Ben de arada bşeler hissediyo gbyim ama çok erken bana öyle geliyo herlde dyorum.walla 2.de karın hmn çıkıyomuş bnm baya baya belli olck kdr çıktı.

Doktordan sonra haber ver mutlaka canım belki bir tahmin de yapar cinsiyet için
Nipt test merkeziyle görüştüm. Cinsiyet raporlarinda varmis ve dr a gidiyormuş. Ancak yasa geregi soylemeleri yasakmis. Kurtaj olmasin cinsiyet yuzunden diye. Ama ben 40 senedir bugunu bekliyorum. Herhalde soyler diye umit ediyorum drum.
Canim nipt test yuksek risk grubuna yapiliyor ve gereksiz pahalı. 10. Haftadan itibaren yapilabiliyor. Anne kanindan bebek kanini ayirip yapiyorlar. Ama en kesin sonucu veriyor.
Günaydın kızlarrr
İyi haftlar herkese ..
Ben dün akşam bi kıpırtılar hissettim sankimmm
İkinciler daha çabuk hissedilirmiş derlerdi bu kadar çabuk beklemiyordum :)
Ben emin değilim ama gece 3 te karnim seğirmeye ve atmaya başlıyor. Bu gece uyutmadi. Ne yana yatsam olmadi. Acikiyor sanirim midem falan kaziniyor.
Günaydın herkese..cnm daha önce sen mi demiştin bu nipt testinde cinsiyet de belli oluyo dye? Bgn öğrenicekmisin yoksa:) inşallh güzel sonçlar olsun.
Valla test daha cikmamis sanirim 1-2 gun sarkacak Ama evet cinsiyet belli oluyormus. Dr uygun gorurse soyler belki. X y kromozomlarina bakiliyormus bebegin.

Günaydın kızlar.. Uzun zamandır takip edemedim. Cuma günü ikili taramaya giricem inşallah. Acaba cinsiyet öğrenen oldu mu? 12. hafta bitiyo öğrenebilir miyim ne dersiniz?

Günaydın kızlar.. Uzun zamandır takip edemedim. Cuma günü ikili taramaya giricem inşallah. Acaba cinsiyet öğrenen oldu mu? 12. hafta bitiyo öğrenebilir miyim ne dersiniz?
bana doktorum 12.haftada gel öğreniriz demişti canım bakalım heyecanla bekliyorum bende

Bu nipt testi nedir ? Ikili tesstten farkli bir test galiba dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…