2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
eylül anneleri başlığında cinsiyetler konuşuluyor ne güzel çok merak ediyorum ne olacağını bizimkilerde belli olsa bir an önce

O konuyu. Bizde merak eder olduk bu ara bu perşembe tam 12 haftalık olcaz gösterir mi acaba? İçime kız doğuyor eşimde kız istediği için kızım die sever oldu isim bike düşündük hayırlısı oğlan derse şok olcaz

İyi haftalar herkese.bugün bebişi gördüm 1 ayın sonunda ne kadar zormuş beklemek :) ikili test yapıldı ultrasona göre 12+2 çıktı SAT a göre 12+1 boyu 5.7 cm ense kalınlığı 1.7 cm . Birde kan verdim bu hafta sonu çıkacak haftaya bugün kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Ultrasonda çok uğraştım kendi kendime pipiyi görmek için ama göremedim doktorumda söylemedi. Tabiki önce sağlıklı olması ama nedense hep ilk bebeğimin erkek olmasını istiyorum

Bu arada ağda saç boyama çatlak kremi gibi kafama takılanları sordum. Doktorum 3 aydan önce yapma demişti ağda ve boya. 3 ay bittikten sonra saç boyası yapılabilir ama amonyaksız boya olsun dedi ağda da yapılabilirmiş 3 aydan sonra. Çatlak kremi içinde belli bir zaman vermedi erken daha dedi ama bebe yağı sürebilirmişim.

Gözün aydın canımmm darısı perşembe günü başıma inşallah

selam annisler ne guzel ya bir dunya doktora gidenler olmus
bu hafta cuma benimde randevum var bakalim ama doktorun cinsiyetten bahsetcegini sanmiyom niyeyse
kizlar buarada birsey unutmuyormusunuzzzzzz? okadar doktora gitmissiniz hani bizim Ekim bebislerinin resimleri ??

ben çalıştığım için cmt gidiyorum doktora aksi gibi geçen randevu 7 haftalıkkendi doktpr bn odadayken 2 doğuma gitti geldi kapıda yığınla insan vardı hiç bişey soramadm bu sefer aklıma takılan herşeyi sormak istiyorum

Günaydın kızlar bebişlerinizin iyi olmasına sevindim. Ben bu gece ani hareketle döndüm kasıklarım sabaha kadar koptu ağrıdan. Hiç hamile gibi davranamıyorum çocuğu paldır güldür kucağıma alıyorum koca koca poşetler taşıyorum sonra ağrıdan ölüyorum. Ama en kötüsü ani hareketler sonrası çok agrım oluyor. Dün çok korktum. Bıçak gibi saplandı..

benimki çok küçük 7 haftalık fotosu var nokta kdr cmt gidicem inşallah ozaman görürüz bebek şeklinde bi kaç foto olsa ii olurdu gerçektenn netten açıp bakıom kaçıncı hafta nasıl gözüküo bebek die

canim bende bu haftasonu cok fena bir durum oldu belim tutuldu, bilmiyorum artik bebekten dolayimi ama cok kotu coraplarimi giyerken bile bugun hala agrim var, iste surekli oturuyorum ama cok hissetmiyorum bugun allahtan
acaba hamileliktenmi diye dusundum cunku gece 20 kez tuvalete kalkma disinda (ozaman ters hareket ediyor olabilirim uyku sersemi cunku ani kalkiyorum ) baskada ters hareket yapmadim sanki

Bende öyle dedim ama bugünde benim doktorun geç geleceği tuttu aynen dışarda çok sıra vardı soracaklarımı tam soramadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…