2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba beni de ekler misiniz

Ayy maasallah cok sevindim canim simdi biraz olsun rahatla canim Allaha emanetler rabbim korusun hepimizinkini. Sali aksamda benim randevum ve hâlâ hic bulantim yok

. Aynen öyle sen çöznüşsün içinde konuyu hakkımızda hayırlısı olsun

Ayy maasallah cok sevindim canim simdi biraz olsun rahatla canim Allaha emanetler rabbim korusun hepimizinkini. Sali aksamda benim randevum ve hâlâ hic bulantim yok
şükürler olsun canım. benimde hiç belirtim yoktu korkma inşallah sende salı günü güzel haberlerler geleceksin. bugün sabah aç karnına su içtim. ömrümde ilk defa çıkardım. sanırım büyüdükçe birşeyler fark ediyor. sen kaç haftalıkdın

Maşallah ne güzel sabredebilmişsin 1 ay bn sabredemedim randevumu 1 hafta öne cektim 1 ay sonra hitmem lazımdı 3 hafta sonra gtmiş olucam inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Maşallah ne güzel sabredebilmişsin 1 ay bn sabredemedim randevumu 1 hafta öne cektim 1 ay sonra hitmem lazımdı 3 hafta sonra gtmiş olucam inşallah güzel haberler alırız hepimiz
benim doktorumda normal de 3 haftada bir çağırıyor. ben en azından 4.aya kadar 2 haftada olsun dedim tamam dedi. iki haftada gidiyorum. doktorunuzla konuşursanız belki sizinde öyle yapar

bn bugün 10+1 im bulantım yok şükür diyorum annemde bebek kımıldamaya başlayınca olur diyo koekutuyo beni kadın bende ne güzel 12 ye yaklaşıyoruz daha olmaz heralde diyorum okuduğum kadarıyla sonradan bulantı oluyomu acaba ya

ya bendede hiç bulantı yoktu. sabah nasıl oldu anlamadım. ben hiç kusan biri değilim. istesemde yapamam derdim. sabah aç karnına su içtim.banyoya gittim. o an banyoda eşimin çoraplarını görmemle öğürmem bir oldu. durduraamdım kendimi. içtiğim suyu olduğu gibi çıkardım. bir daha olmadı. ama hafif bulantım vardı gün boyu. inşallah bir daha olmaz. seninde olabilir ama olmayada bilir. bir günümüz bir günümüze uymuyor. yanlız c.tesi kontrolde bebeğim hareketlenmişti. kollarını oynatıyordu

Benim 10. Haftaya kadar hiç bulantım yoktu 10. Haftadan itibaren başladı özellikle sabahları çok bulanıyor.Bebek hareket ettiği için bulandığını ilk defa duydum artık hiç takmam bulantıları :)

Olmaz inşallah canım. Olursa da katlanacagiz ne yapalım. Takvime göre sen bugün 10+0 oluyorsun. Doktor sonraki gidişte farklı gün söyleyebiliyormus. Yani önceki kontrole göre farklı. Ben de onu merak ediyorum. Acaba değişir mı diye

Eylül anneleri de 11.haftadan sonra kusanını okudum bn cnm belli olmuyor inşallah olmaz ama zor bişi ben cok zorlanıyorum

Artıl oturmustur senün düzen cnm ilk haftalardaolyr genelde o

onu bende merak editorum aslında sata göre bugün 11+2 yim ama son ultrasona göre bebek bi hafta gerideydi 10+2 yim doktor bidaki kpntrolde netleşir tarih dedi bakalım ne dicek cmt gidicem nasipse

Umut oluyosun canim, insallah. Bugun 7+4 seninle iki hafta var aramizda sanirim canim. 7 subatta yapilmisti asilamam. Sat 26 ocak.

Canim bende Bursa'danim.sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
Günaydın canım. Ben Jimer'e gidiyorum Cenk beye. Çok memnunum. Bu çevrede birçok doktora gittim hamile kalmadan önce. Onun gibisini görmedim. Sen hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…