2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah valla benim son randevu 25 şubattı 25 martta gidixem neyse az kaldı inşallah sağlıkla görürüz bizde fotosu yokmu bebişkonun
Atayim kuzum bn dün çok fena bel ağrısi yasaynca korktum çok kötü sancilandm . Riskli ya gebeliğim normalde benmde 25inde gitmem gerekti. Sur ataym resim.

Eklentiler

• IMG_20170320_123845.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 84
onu bende merak editorum aslında sata göre bugün 11+2 yim ama son ultrasona göre bebek bi hafta gerideydi 10+2 yim doktor bidaki kpntrolde netleşir tarih dedi bakalım ne dicek cmt gidicem nasipse
Benim randevum da iki hafta sonra salı günü. Bir ay çok uzun geldi. Annem hiç ultrasona girmeden doğurmuş. O zamanlar yokmuş ki. Ben bir ay dayanamıyorum. İnşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz

masallah bebislere, allah bebislerimizi bize bagislasin

Bice cnm ben turkiyede yasamiyorum ama ense kalinlik testi sanirim trisomi 21 dedekte edilmesi icin yapilan testen bahsediyorsun
burdada yapilior ama burda benim bildigin kan veya onun gibi bir ornek alinip gonderilen birsey yani sadece ultrasonda gorulen birsey oldugunu bilmiyordum, cuma gunu doktorum soyler artikin bakalim

Atayim kuzum bn dün çok fena bel ağrısi yasaynca korktum çok kötü sancilandm . Riskli ya gebeliğim normalde benmde 25inde gitmem gerekti. Sur ataym resim.

canim bende cok fena cuma gununden beri belim tutuldu basta acaba bebektenmi diye bir korkum oldu ama basindan beri hic bir slkinti sanci pek yasamadim bebekte sadece hamileligimi ogrenmeden adetimi beklerkenki zamanlar iste demekki dollenme zamani boyle cok bel agrim olmustu

Canm bu haftalar çok olurmuş bu normalmiş artk rahmin iyice büyüdü ve bu haftalar gelişimi hızlı o yüzden ağrı sancı çok olur dedi. Senle ayniyz zatn korkma hc 1 haftadır bnmde felaket yani oturduğum yerden kalkıp uzanamaz oluyorum bazn brde ben çok zayifm belkide bundan çok etkiliyor

Bende hiç bilmezdim anlamazdım yaşayarak öğreniyoruz işte :) ikili testte ense kalınlığı bebeğin boyu ölçülüyor. Kan veriyorsun kanda da serbest beta hcg ve papp-a biyokimyasal değerlere bakılıyormuş. Bunlara göre bi grafik yapılıyor tabi annenin yaşı da dahil edilip bi öngörüde bulunuyorlarmış şu kadar risk var ya da yok diye.

Nerede yasıyodun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…