2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oo koca adam olmuş diyesim geldi nedense :) erkek mi olcek acaba maşallah geçen bi arkadaş baya bi uğraşmıştı ense kalınlığı için hatta olmadı yarın gidicem diyodu nicki hatırlayamadm ama

Atayim kuzum bn dün çok fena bel ağrısi yasaynca korktum çok kötü sancilandm . Riskli ya gebeliğim normalde benmde 25inde gitmem gerekti. Sur ataym resim.
maşallah ona 10+6 yazıyo bnm daha 10+2 cmt 11 olcak aşağı yukarı bukdr bi bebiş görmem lazım demek ki :) işte kafamda ki yan gelip yatan bebek profili Bice seninki fazla sportif

ohh gözün aydın canım. ne dedi doktor? bir sonraki kontrol için ikili test falan söyledi mi?
10 nisana randevu verdi canım ama ikili test yapmıcam dedi sana çünkü ikiz diye beta hcg yüksek çıkar zaten dedi anlamadım ama bakıcağım şeyler var tabi dedi .kızlar bilgisi olan lütfen yazabilir mi tam anlamadım acelesi de vardı zaten

Göbüşte çıkıntı var mı senin artık göbek çıkmadan hareketlere dikkat edemices herhalde:))))

En sonunda yükleyebildim. Baş aşağı duruyor doktorum amuda kalkmış dedi bencede öcü gibi suratı yakından bakınca

Ayy bu koca insan olmuş maşaallah. Benimki portakal gibi çıktı gecen cuma 9w 3d olmuş ama ne el ne ayak ne kafa göremedim ben

Canım çok sevindim cinsiyet tahmini yaptı mı 2 li test yaptı mı neler dedi
Canm ikili testi yaptırmak ister misin dedi bnde çıkacak her hangi br aksilgin tedavisi varmı dedim yok dedi aldirmaktan başka tedavisi yok dedi bnde o zamn kalsın yaptrmaym dedm oda tm dedi hc ustunde durmadı yaptrmayacam yani Rabbim neyi uygun görürse artk. Cinsiyet konusunda erkek olma ihtimali var çıkıntı görüyorm dedi ama suan birsy söylemem iyi olmaz br daha geldiğinde kesin soylerm dedi bn sormamstm ama cinsiyet kendi söyledi bnm tek amacım hareket ederken gormekti çok şükür gördüm rahatm.

Bu arada ense ve burun ölçümü yaptı normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…