@InCoNNuEzafrina89
ense kalınlığını ölçemedi ilk başta. Karnıma bayağı bastırdı döndü sonra küçük küçük hareketlerini gördüm bugün 12 hafta 1 gün ama ultrason ölçümüne göre 12 hafta 2 gün. 5.78 cm dedi
oo koca adam olmuş diyesim geldi nedense :) erkek mi olcek acaba maşallah geçen bi arkadaş baya bi uğraşmıştı ense kalınlığı için hatta olmadı yarın gidicem diyodu nicki hatırlayamadm ama
Atayim kuzum bn dün çok fena bel ağrısi yasaynca korktum çok kötü sancilandm . Riskli ya gebeliğim normalde benmde 25inde gitmem gerekti. Sur ataym resim.
maşallah ona 10+6 yazıyo bnm daha 10+2 cmt 11 olcak aşağı yukarı bukdr bi bebiş görmem lazım demek ki :) işte kafamda ki yan gelip yatan bebek profili Bice
seninki fazla sportif
paristeyim cnm ben sende almanyadanim demistin neresinden tam olarak?
ben almanyaya cok gidip gelirim heleki bekarken her tatilde ordaydim ama artik daha az gidiyorum napiyim
10 nisana randevu verdi canım ama ikili test yapmıcam dedi sana çünkü ikiz diye beta hcg yüksek çıkar zaten dedi anlamadım ama bakıcağım şeyler var tabi dedi .kızlar bilgisi olan lütfen yazabilir mi tam anlamadım acelesi de vardı zaten
canim bende bu haftasonu cok fena bir durum oldu belim tutuldu, bilmiyorum artik bebekten dolayimi ama cok kotu coraplarimi giyerken bile bugun hala agrim var, iste surekli oturuyorum ama cok hissetmiyorum bugun allahtan
acaba hamileliktenmi diye dusundum cunku gece 20 kez tuvalete kalkma disinda (ozaman ters hareket ediyor olabilirim uyku sersemi cunku ani kalkiyorum ) baskada ters hareket yapmadim sanki
Canm ikili testi yaptırmak ister misin dedi bnde çıkacak her hangi br aksilgin tedavisi varmı dedim yok dedi aldirmaktan başka tedavisi yok dedi bnde o zamn kalsın yaptrmaym dedm oda tm dedi hc ustunde durmadı yaptrmayacam yani Rabbim neyi uygun görürse artk. Cinsiyet konusunda erkek olma ihtimali var çıkıntı görüyorm dedi ama suan birsy söylemem iyi olmaz br daha geldiğinde kesin soylerm dedi bn sormamstm ama cinsiyet kendi söyledi bnm tek amacım hareket ederken gormekti çok şükür gördüm rahatm.