2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah ona 10+6 yazıyo bnm daha 10+2 cmt 11 olcak aşağı yukarı bukdr bi bebiş görmem lazım demek ki :) işte kafamda ki yan gelip yatan bebek profili Bice seninki fazla sportif
Aynen canm böyle br bebis sna el sallasin inslh :) :) valla hep yan gelip yatıyor bnm bebs ama hareketliligi iyi dedi doktor hayr demese bnm sıpa hep yan gelip yatıyor diye düşünecem :))) ama bu kez de sağa dönmüş kafası br sola br sağa dönüyo

Bu arada kızlar belirtileriniz ne alemde. Dr mide bulantıların bundan sonra geçecek yemeye başlayacaksın dedi. Koku hassasiyetim özellikle burun tıkanıklığım devam edebilirmiş. Uyku halimde cabası. Her öğlen muhakkak uyuyorum inanılmaz uyku bastırıyor saat 4-5 arası zorla kalkıyorum.

kızlar ikili tarama neden yapmıyor ikizlere sizce ?
demiş ya hcg yüksek çıkar diye demek ki oranlanamıyo canım takılma okdr ense kalınlığına burnuna fln bakar belki ikilide kan değerlerine de bakılıyo ya demek ki çoğul gebeliklerde sapmalar oluyodur

demiş ya hcg yüksek çıkar diye demek ki oranlanamıyo canım takılma okdr ense kalınlığına burnuna fln bakar belki ikilide kan değerlerine de bakılıyo ya demek ki çoğul gebeliklerde sapmalar oluyodur
yaniultrasonla da anlayabilir dimi canım herşeyi3 hafta sonra randevum belki cinsiyetleri de görünür o zamana :)

Kızlar benim de karnım azıcık çıktı sanki. İnternetten hamile pantolonu aldım. Maşallah onun beli de göğüs altına kadar çıkıyor neredeyse. Birkaç ay daha eşofmanla idare edeceğim galiba

yaniultrasonla da anlayabilir dimi canım herşeyi3 hafta sonra randevum belki cinsiyetleri de görünür o zamana :)
Canım maşallah. Çok tatlılar ya
Ben de klomen kullanmıştım. On yumurta gelişmişti. Yani doktor boşuna vermiş o hapı. İyi ki onuza hamile kalmadım

Kızlar benim de karnım azıcık çıktı sanki. İnternetten hamile pantolonu aldım. Maşallah onun beli de göğüs altına kadar çıkıyor neredeyse. Birkaç ay daha eşofmanla idare edeceğim galiba
defactodan aldım canım müthişler hem de normal pantolon gibi cok rahat giyiyorum ben :)

Ben 6 aydan önce giyinememiştim onları.. Büyük almışım biraz.. Bide hamile pantolonu çok almak istemiyorum. 2 tane yeter oda en çok 6 7. Aydan sonra gerekli oluyor.

Ben 6 aydan önce giyinememiştim onları.. Büyük almışım biraz.. Bide hamile pantolonu çok almak istemiyorum. 2 tane yeter oda en çok 6 7. Aydan sonra gerekli oluyor.
benimkiler canım bildiğin tayt gibi dar paça 40 beden cok rahat ama bence giyerim ben bunları esniyor baya :)

Ya ben 38 beden aldim dar kotlar. Ama dar kiyafetler bulantimi resmen tavan yaptırdı. Bulantim gectiginde icine giremiycem galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…