2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet canım ama merak ediyorum açıkcası Rabbim bilir hayırlısı olsun ama bi kız bi erkek olursa daha ne isteyim Allahtan :)
Sorma canim ya bende cook merak ediyorum benim bir kızım bir oğlum var bakalım üçüncü ne olacakaynen öyle canım daha ne istenir

yaniultrasonla da anlayabilir dimi canım herşeyi3 hafta sonra randevum belki cinsiyetleri de görünür o zamana :)
evet canım ense kalınlığıyla burunda bişeye bakıyolar bi problem olursa ordada çıkıo diye biliyorum belkide gözükür cinsiyet kimi doktor 16 ya kdr söylemiyo ama :) bn cmt gidicem 11 olucaz kısmetse sonra tee bi ay sonra gel der kesin ozamana da 15 oluruz inşallah bu gidişimde hiç cinsiyet beklentm yok ztn :)

Burun kemigine bakılıyo canım. Down sendromlu oldugunda burun kemıgı gozukmezmıs.

canim masallah ikizlerine grubumuzun tek ikizleri olucak hayirlisiyla
bende ayni kesede 2 bebis ariyorum seklim dondu bir bendemi slkinti var diye meger farkli yumurtalarda ayri bebisler

Göbüşte çıkıntı var mı senin artık göbek çıkmadan hareketlere dikkat edemices herhalde:))))

cnm zaten kilo var bende ama gobek gorunmuyor sanmiyorum okadar oyle arada mide kalkmasi diyim bulanti bile degil oluyor baskada pek bisey yok

@loori cnm hic bilmiyorum, 3 yigenim var yengemide cok goturdum doktor randevularina zamaninda ama hic oyle para alinan ucretli bir tahlil hatirlamiyorum

bnm 6 aya kdr imkansız valla likrasız kotları hiç giyemiyorum likralı olanlarla idara ediyorum
bende de durumlar aynı geniş olan esnek pantolonlarımı ve tayt kullanıyorum dolabımın büyük bir kısmını şimdiden giyemiyorum diye kaldırdım

bende haftaya 11 haftalık olduğumda doktora gideceğim ben doktoruma cinsiyet tahmini var mı diye sorarım hemen çok merak ediyorum

benim doktor diğer arkdaşıma 13 de söylemiş :) bakalım bizim sıpalar gösterecekler mi ?

ayy canımmm benimm :)) çift yumurta ikizleri olacak inş.sanırım bi tek benim grupta rabbim isteyen herkese versin inş.

Kızlar doktor bna erkek olma ihtimali yüksek br çıkıntı görüyorum dedi ama çok erken nasıl gördü ama epeyde baktı pozisyon musaitti bacak arasına iyice baktı da söyledi. Kordon olabilir diyorlar sizce??

6 ay mıı beni şimdiden sıkıyo kot pantüller :)
Yani evet normal bedeni mi giyemiyorum ama hamile pantolonların karnı bol geliyor eşofman ve bir beden büyük normal pantolonlar giyiyorum. Bide beli lastikli kotlar var onlarda olabilir..

Kızlar doktor bna erkek olma ihtimali yüksek br çıkıntı görüyorum dedi ama çok erken nasıl gördü ama epeyde baktı pozisyon musaitti bacak arasına iyice baktı da söyledi. Kordon olabilir diyorlar sizce??
Ne desek yanlış olur canım. Daha çok erken belli olması için

Canım kilo göbeği bende de var bebek göbeği lazım bize:))))

Dün bende hamile pantolonu aldım. Likralı diğer kotlar gibi çok rahat geldi. Normal kotlarım karnımı sıkıştırıyordu. Bebeğe zararı olur diye huzursuz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…