2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlarrr merhaba ben kasim annesiyim ama ekim anneside olabilirm siz bizden daha tecrubelisiniz size birsey sormak istiyorm yaklasik 16 17 gundur bulantidan gozumu acamiyodm istifra ogurme yoktu ama gun boyu suren aksamlari dahada artan bir bulantim vardi birde asiri derece koku hassasiyeti kiyafetlermden deterjan kokusu aliyrdm surekli su 2 gundur hic belirtm kalmadi birden hepsi kesildi sanki icinizde bu durumu yasayan oldumu normalmi korkuyorm acikcasi end son kontrolume 10gun oncesine gittm kalp atisini duyduk 1 ay sonrasina cagirdi doktor daha 18 gunum fln var neyapaym buarada yarn 8 bitmis olcak 9.haftaya girmis olacagiz

Korrkma annesi bizde dönem dönem yaşadık aynı şeyleri olumlu düşün olumlu ol

selam arkadaşlarım, hepinizin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :) Bizde dua bekleriz inşAllah..

Sabah kontrole gittim. Çok şükür sıkıntı yok, enseleri ölçtü iyi dedi. Yalnız birinde nazal kemik izlendi dedi diğerinde demedi. Cinsiyetlere ise emin olmamakla beraber 1 kız 1 erkek dedi. Kızda tam emin değilim dedi. Bende dedim erkekte? o kesin gibi çıkıntı var dedi. Ama kızımda da erkek demişlerdi bu aylarda :)) o yüzden güvenemiyorum.

Vitamin olarakda duos vit DHA diye birşey verdi. Progestan ve coraspine devam et dedi.

Eklentiler

• c839db87-d3a2-474f-bd6e-c2444586dd7a.webp
    12 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
kızlar Duos Vit dha kullanan var mı aranızda? ben ilk defa duydum adını, yorumda bulamadım fazla

Hayırlı kandiller kızlar ...
Ne olmuş yahu anlamadı ben :)
Nereye gitmiş grup neden niçin gittiyse ben kimim burada ne işim var :)

merhaba annişler.ben kesinlikle süt içmeyen bi insanım.içemem diyordum ama dişlerimin hassasiyetini düşününce ve tırnaklarım yanlardan kırılmaya başladığını görünce anladım ki benim gerçekten süte ihtiyacım var. şuan bebiş benim vücudumdan alıyor ama sonra yediklerimden beslençek.ve benim mutlaka içmem gerekiyor bebiş için.,şimdi size sorum sade sütü içemem. toz nesquik ile içsem besin değeri ölür mü. iyi mi olur kötü mü olur. bana gereksiz kilo aldırır mi. fikirlerinize ihtiyacım var.bide sabah mı içmeliyim yatmadan önce mi

Merhaba canim bende sutu asla ve asla sade icemem toz nesquik kullaniyorum ama kasigin ucuyla atiyorum hani sadece rengi azicik kirilmis oluyor... ayrica yeni farkettigim icim in sise pstorize edilmis (gercek meyve ile yapildigi yazan ama dogru ama yanlis ) cilekli ve kakaolu sutlerini tercih ediyorum dene bence ... ole yada bole hic icmemekten iyidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…