2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
@nisandeniz ben senin bu uygulamaya bayıldım canim ben de yüklemek istedim ama bulamadim. Nasil yukleyebilirim?
Evet canım ben de beğendim. Bu paylaştıklarım ipuçları. Ayrıca her gün gelişimini de yazıyor. "Hamilelik "takibi" yaz. Şöyle bir logosu var

Eklentiler

• unnamed.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 42
canım o uygulama sadece apple store de var ben de onu kullanıyorum.telefonun android ise bu yok maalesef ama sizin uygulamayı da ben çok sevdim ve ben de yok :)
Canım ben daha telefonu bu hafta değiştirdim. Önceki androiddi, bu uygulamayı kullanıyordum. Şimdi apple ve yine kullanıyorum. Hamilelik takibi yazınca çıkıyor, şöyle bir logosu var:

Eklentiler

• unnamed.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 30
bn amdroid kullanıyorum playstore da da var aynı görsel ama bunları biliyor musunuz kısmı yok sabırım onu bulamadm hergün geöişimle alakalı şeyler yazıo sadece
Appleda bebeğin doğacağı tarihin sağ altında "ipucu" diye bir yazı var. Onu tıklayınca çıkıyor. ama android kullanırken yoktu

Son düzenleyen: Moderatör:
bn amdroid kullanıyorum playstore da da var aynı görsel ama bunları biliyor musunuz kısmı yok sabırım onu bulamadm hergün geöişimle alakalı şeyler yazıo sadece
canım sürekli güncellemeler oluyor belki benzer programlar yüklenmiştir.ama ben androidde olan programı ben de göremiyorum

Canım yoğurtta daha çok kalsiyum var. Yiyebiliyorsan yoğurt ye günde üç kase, ayran yapıp içebilirsin. Daha önce de yazmıştım. Annem kalsiyum alımına hiç dikkat etmemiş ve dişleri çürümüş. Erken yaşta damak kullanmaya başladı. Bizim de kemiklerimiz hiç sağlam değil.

bende sadece folik asit kullanıyorum kızlar başka kullandığım bi ilaç yok

Grubu nasıl tasıyabılırler anlamıyorum ?? Bızım topık populer topık oldugundan dıger acılan topıkler kapanır.

valla bende şimdi aradım 754 sayfalık bi 2017 ekim anne adayları diye bi grup var. Burda olanlardan da gördüm bi kaç kişi. taşıma değil de başka sayfa sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…