ayyy bide ikiz maşallahhhh :) Ben bu konuyu hiç anlamıyorum kimisi erken kimisi geç döllenme diyo kafamı karıştırıyolar yeminki
Benim ağrılarım çok fazlaydı şuan hiçbişeyim yok mide bulantım dahi yok
maşallah canım çok dillendirme nazar değiyor valla ben de de yok yok dedim ara ara yokluyor beni de ağrılar hassasiyetler :)
doktorumun sata uyumlu dedi ama bende anlamıyorum geç döllenme felan oluyor ondan sanırım şaşıyor canım tarihler :) tarih felan bahane sağlıklı kucağımıza alalım da inş bebeklerimizi :)
evet canım doğal sayılır tüp bebek değil :) benim de 14 ocak fakat benim doğum büyük olasıkla sizlere göre erken gerçekleşebilir canım..
valla ilk duyduğumda çok korktum nasıl bakacağım diye ama şimdi iyiki iki tane diyorum :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kızlar günaydın bu demir hapına bende başladım bişey danışıcam size sabab aç karna demir hapını içince bi kaç tane kraker yesek nolur bn aç karna su içince midem bulanıo amaç süt ve süt ürünü tüketmemek mi tamamen aç olmak mı
Kelin ilacı olsa misali perşembe aldım 6 tane içmiş olmam gerekirken 3 tane içmiiim kusturuyor beni burda bi arkadaş lahvaltıdan 2 saat sonra iç içtikten sonra 2 saat de bişi yeme dedi bana... Denedim aç karnına içmekten daha ii sma gende bulandırıyor
Canım grubu tasıdık die yeni konu açmışlar ama bn burdan devam etmek istiyorum takvimler gitti die açmışlar ama gidp gelio. Bana hiç denk gelmedi gittiği.
Canım grubu tasıdık die yeni konu açmışlar ama bn burdan devam etmek istiyorum takvimler gitti die açmışlar ama gidp gelio. Bana hiç denk gelmedi gittiği.
Cnm bildirimlerine bak bu sayfanın basındaki gbi liste yapmıslar etijetlemişler bni senide etijetlemişlerdir. Bence burdan devam etmeliyiz ilk gözağrımız duygusala bağladımmmö
Cnm bildirimlerine bak bu sayfanın basındaki gbi liste yapmıslar etijetlemişler bni senide etijetlemişlerdir. Bence burdan devam etmeliyiz ilk gözağrımız duygusala bağladımmmö
canım o uygulama sadece apple store de var ben de onu kullanıyorum.telefonun android ise bu yok maalesef ama sizin uygulamayı da ben çok sevdim ve ben de yok :)
Kelin ilacı olsa misali perşembe aldım 6 tane içmiş olmam gerekirken 3 tane içmiiim kusturuyor beni burda bi arkadaş lahvaltıdan 2 saat sonra iç içtikten sonra 2 saat de bişi yeme dedi bana... Denedim aç karnına içmekten daha ii sma gende bulandırıyor
canım o uygulama sadece apple store de var ben de onu kullanıyorum.telefonun android ise bu yok maalesef ama sizin uygulamayı da ben çok sevdim ve ben de yok :)
bn amdroid kullanıyorum playstore da da var aynı görsel ama bunları biliyor musunuz kısmı yok sabırım onu bulamadm hergün geöişimle alakalı şeyler yazıo sadece