2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bir sürü konu var. 2017 ekim anneleri adında aynı isimli bile var. Herkes istediği konuyu açabilir ama konu buraya taşınıyor demek yanlış. Öyle bir şey denmemiştir inşallah

Kızlar bir sürü konu var. 2017 ekim anneleri adında aynı isimli bile var. Herkes istediği konuyu açabilir ama konu buraya taşınıyor demek yanlış. Öyle bir şey denmemiştir inşallah
Evet canım ve ısıne gelenlerı etıketlemısler gelın dıye.

Ya kizlar bana folic asiti biraktirdi yerine yine folic asit iceren b 12 vitamin balik yagi ve devit3 verdi fazlami sanki yaaa cogunuz kullanmiyorsunuz gibi geldi bana
Cnm bende folik asiti bıraktım kan şurubu vitamin hapi ve balık yağı kapsul kullanıyorum

Kızlar yaa salı günü kontrolden gelince bebek arabasını kuracaktım ama şimdi kursam mı? Çok merak ediyorum. On gündür dayandım, biraz daha dayanayım en iyisi :)

bn öbür konuyu hala göremedim

bn folici bıraktım ferritinim çok düşüktğ ferrum fort diye bi demir hapı sabah aç karnına
tok karnına da bigün regenesis (omega içeren bi multivitamin) bigünde decavit dönüşümlü içmeye başladım

Kızlar yaa salı günü kontrolden gelince bebek arabasını kuracaktım ama şimdi kursam mı? Çok merak ediyorum. On gündür dayandım, biraz daha dayanayım en iyisi :)
bn daha çorap bile almadm inanamayanlardanım :) bu kontrol geçsin diyodum şimdi ikiliyi görim bi kontrol daha geçsin diyom :) bakalım nereye kdr gidicek

Merhaba, 13. hafta bitti ama bende akinti bitmedi. Bugun doktor idrar tahlili yapti temiz cikti, ama iltihap var dedi akinti coksa. Mixovul diye fitil verdi, aranizda kullanan var mi ve akintisi hala cok olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…