2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bn daha çorap bile almadm inanamayanlardanım :) bu kontrol geçsin diyodum şimdi ikiliyi görim bi kontrol daha geçsin diyom :) bakalım nereye kdr gidicek
Bende sadece bakıyorum daha bir çorap almaya cesaret edemedim. C.tesi kontrolum var ondan sonra belki ufak ufak almaya başlarım. Ama büyük şeyleri odasıydı arabasıydı vs.. gibi şeyleri 6.aydan itibaren almayı düşünüyorum.

Merhaba, 13. hafta bitti ama bende akinti bitmedi. Bugun doktor idrar tahlili yapti temiz cikti, ama iltihap var dedi akinti coksa. Mixovul diye fitil verdi, aranizda kullanan var mi ve akintisi hala cok olan?
canım bnim kese görüldüğü zaman smear de çıkmıştı enfeksiyon doktorda hamilelikte kullanılabilir diy donaxyl fitil vsrmişti o baya azalttı akıntımı hala var ama eskiye nazaran çok az mixovul hamile diilken kullanmıştm kullanımı donaxyle bakınca saha rahat beyaz sabun gibi kayıp gidiyo yumuşak ama donaxyl tam parol gibi semsert zor itiyosun içeri madem mixovul gebelikte kullanılıo doktor bana nie donaxyl verdindd süründürdün diyesim geldi :)

Ucuncu aydan sonra kullanmakta sorun yokmus, senin ne kadarlikti ilaci kullandiginda?

Kızlar dıger ekım topıklerı prıma sayfasından gelmıs bı cozum arıyolarmıs.

Bende hıc bısey almadım. Zaten buda erkekmıs oglumdan kalan esyaları bı ara ayıklarım gıyılecek olanları alıcam. Bebek arabası vs herseyı var.

Merhaba, 13. hafta bitti ama bende akinti bitmedi. Bugun doktor idrar tahlili yapti temiz cikti, ama iltihap var dedi akinti coksa. Mixovul diye fitil verdi, aranizda kullanan var mi ve akintisi hala cok olan?
mixovulu ben daha önce kullanmıştım sabun gibi rahat kullanımı ama gebelikte kullanımı uygun mudur bilemiyorum.
benimde beyaz akıntım oluyor sürekli

Enteresan bak ben kullanmıyorum demir. Çünkü miktarı iyi. Kızımda da 1 ay kullandım sadece perişan etti beni.

Bgnde 2li testin yanında kanda almıstı gene sonuclar gzl demir 38.5. B12 375 gayet iyi değer İçemiyorum dedim kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.... İlla içircek

Valla kirmizigitar mı ne

Erken biliyorum ama isim düşünmeye başladınız mı??

Ben kız hissediyorum kız olursa Simay düşünüyorum yanınada eda ela ada bu 3 ünden birini babamıza seçtircem. Bnm kalp atımına göre kız fre beta 69 cıktı onagmre de kız nurculara göre erkek çatlıcam meraktan bgn komsumla gttk muayeneye cinsiyete balablrmiyiz dedi komsum dr daben bu haftalarda söylemiyorum bidaki randevusu da sölicem dedi 13+2 yim tahmin bile yapmadı ya

Ben imom vitamin ferro demir hapı kulllanıyorum

.
Maşallah 2.gebelik mi bn bişi anlamıom daha akşam sanki düz yatarken değişik bişi oldu ama emin değilim

Canım benim ikiz olmasaydı bende normal doğum düşünüyordum. Kızım 5 yaşında sezeryanla oldu. Ama ikizden dolayı yine sezeryan olur
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsinlerde inşallah sonuçta bz ne desek bos Allah hayırlı kolay doğum lar nasip etsin inşallah .Regaib kandilimiz mübarek olsun cümleten. ..

Oo senin ki büyümüş cinsiyeti gözükür artık yüksek ihtimal gittiğinde ..
İyi bari bitane ilaç kullanmayan varmış . Kafam takıldı arasam mi diye dr . U . Bugün folik asidi kes, 18. Haftada başlayacağız ilaçlara dedi.

Evet ikinci gebeliğim benim. Kızımı 16. Haftada hissetmiştim

Evet canım. Kızımda da kullanmamıştım ilaç. Çok doğru bulmuyorum açıkçası. Folik dahil...

Kizlar isim paylasimlari baslamis bakiyorum bende erkek olursa ya muhammed vedat yada muhammed adar..kiz olursa kizim ela dedi kendi kendine onun icin ela istiyorum ama yanina echer..ebrar..esilla..elizan ..birini ekleyebilirim heycanla bekliyorum onumuzdeki haftayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…