2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlarr...
Benim gece bacak ağrılarım başladıı..
Onumuzdeki hafta gidicem doktoraa.

Neden olabilir kii acabaa. vitamin eksikliği filan var herhaldee

günaydın kızlar dün gece 3 de müthiş bir baş ağrısı ile uyandım 4 e kadar tekrar uyuyamadım sonra uyuyup kalmışım sabah uyandıgımda hala ağrıyordu bişeyler yiyip parol attm hala sersem gibiyim niye böyle oluyor ki

Anladım teşekkürler haftaya ben de ikili test yaptıracağım çok korkuyorum sizde de oldu mu bu korku mu veya var mı

Sana şöle diim 2 düşüğüm var bnm o yüzden her muayeneye gittiğimde acaba yaşıyor mu korkusunu yaşıyorum ona sıra gelmedi yani bi tek sonucları almaya giderken yalnız gitmek istemedim o kadar

Oyy bana bas agrısı deme cok kotu bılırım. Boz torbasını alıp enseme koyuyodum. Oyle yatıyodum.

Malesef yaşıyoruz hepimiz migrenm var bnm o daha beter oluo

Annişler günaydın hepinize.. Herkes uyuyamamaktan şikayetçi bende uyanamamaktan bıraksalar 24 saat uyuyacagım.. Gece çok susadım cisim geldi uyanıpta ihtiyaçlarını göremedim yani...
Gece cisim gelince bende ayilip kalkamiyorum bir kac gundur sabah bi kalkiyorum artik sanci girmis tutmaktan ama bilincsiz oluyor bu tabiii ins bebise zarari yoktur bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…