2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sanki ben artık hissediyorum hareketlerini. Çok hafif şekilde. Yani biri tek parmağının ucuyla karnıma dokunmuş gibi az bir his

Bizimki de tüp bebek biz aktifiz.
Ben loğusa sutyenleri almak zorunda kaldim. Goguslerim sigmiyo artik
Hamile kiyafetlerimi ilk bedenime gore almistim simdi iki beden buyuk aldim nolur nolmaz

ahahah ya bu görüntü bana şezlonga uzanmış ellerini ensesine koymuş hissi verdi. maşallah. Nuba göre emin değilim bacakları denk gelmiş ama erkek gibi hissettim.
Ayy bizde sizin gibi düşündük rahatına düşkün olacak galiba. Bacaklarını indirmedi bir türlü doktorda bekledi baktı indireceği yok bu resmi çıkarttı :)

Kızlar ikizlerimin ultrason görüntüleri bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba

Kızlar sanki ben artık hissediyorum hareketlerini. Çok hafif şekilde. Yani biri tek parmağının ucuyla karnıma dokunmuş gibi az bir his

Bende gece yattığımda hareketsziken çok konsantre olunca ama tam olarak tanımlayamıyorum şu die değişik kayma gibi

Bende gece yattığımda hareketsziken çok konsantre olunca ama tam olarak tanımlayamıyorum şu die değişik kayma gibi
ben hiç hissetmiyorum ama geç hissediliyo diyede hiç kendimi dinlemiyorum :) bide ona kafayı takarsam bnm bebek nie oynaöadı nie hissetmedm diye kafayı yerim 18ler kdr ümitlenmicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…