2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben hiç hissetmiyorum ama geç hissediliyo diyede hiç kendimi dinlemiyorum :) bide ona kafayı takarsam bnm bebek nie oynaöadı nie hissetmedm diye kafayı yerim 18ler kdr ümitlenmicem :)

Haklısın cnm aman işte belkide bağırsak hareketi ilk gebelik nerden bilcem ki of randevu günü gelmez oldu

KIZLARR Benim gibi dru ayda 1 çağıran kim var sabredio musunuz yoksa arada kaçamak yapıp başka dr a gidio musunuz

KIZLARR Benim gibi dru ayda 1 çağıran kim var sabredio musunuz yoksa arada kaçamak yapıp başka dr a gidio musunuz
Benim de ayda bir canım . Cinsiyet öğrenmek icin gidicem sanırım başka bir dr a çatlarım yoksa .

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin biran önce bu sıkıntılı dönemi atlatırsın inşallah

Ben varım canım hatta benimki 1 ayı da geçiriyor. En son 20 Mart'ta gitmiştim şimdi 26 Nisan da gidicem. Sabrediyorum ben çok ama çok merak ediyorum endişeleniyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. Geçiyor nasılsa zaman :)

Kızlar kontrolden geldik şimdi inşallah bi değişiklik olmazsa %80 kız dedi doktorum benim içine hep erkek doğuyor du rüyamda da öle görüyordum ama tam tersi oldu çok şükür herşeyimiz de iyimiş düşük tehlikesi vardı başından beri benim bugün doktorum artık artı bi tehlikenin kalmadığını her hamileyle aynı riski taşıdığımı söyledi çok mutluyum
Darısı herkezin başına

bende bugün 1 ayın sonunda gittim ama kendi kendimi yedim. ilk gebeligim diye mi bilmiyorum ama cok fazla evham yapiyorum. bugun ikili test icin gittim sonuclar cikana kadar yine rahat yok bana. eve ulturason cihazı şart biz evhamli annisler icin.

Eki Görüntüle 1976653 Merhaba hanımlar bugün ikili test yaptırdım. Doktor şükür iyi dedi. Nuba göre sizce cinsiyeti ne
Erkek gibi geldi sankim:)

Kızlar tahminler bekliyorum
Canım ikisininde nubu ayni gözüküyor ama tam şeyedemedim erkek ama duruşları da kiz gibi erkek daha belirgin oluyor sanki ultrason görüntüsünde bilemedim

Hayırlı olsun gözün aydın sevindim riskinden geçmesine

Dün sordum canım doktora henüz yanıltır dedi 12. 14. Hafta bakarız drdi ama 12. Hafta içindeyim Zaten bakalım perşembe kontrol var ne diyecek. Hepimizin bencillerine maşallah canım
Valla canim dr bana pipisinin resmini verdi, nub a gore erkekti. Ama genetik testte kiz çıktı bence en iyisi beklemek genitalleri gelisene kadar :)

Canım resimleri düzgün çekememişmiyim sence yoksa göstermiyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…